163 cm magas személynek megfelel 64kg?
Nyár van így könnyebb számomra is a fogyás, mint iskola közben. 66,5kg-al kezdtem és már 64 kg-nál tartok ami azt hiszem jól megy(1,5 hét alatt). Még persze szeretnék leadni és lehet megállnék 60 kg-nál.
A zsír inkább a fenekemre, combomra megy így mondhatni olyan féle “Kylie Jenner alakom van”(csak hogy eltudjátok képzelni)
A 64kg itt kövérnek számít? Na és a 60kg?
16L
Nem számít kövérnek 64 kg...
Szerintem is 60 kg a megfelelő ehhez a magassághoz, bár nem nagyon látlak nem tudom milyen az alakod, attól függ.
Mondjuk kèpről jobban meg lehetne mondani, de ennyiből nagyjából jónak tűnik.
Ha koplalsz abból viszont baj lesz, ha nem fejezed be...
Szóval ha nem koplalástól fogytál ennyit akkor folytasd így, és állj le 60nál
Ilyen adatokkal nem lehet "Kylie Jenner alakod", ahhoz legalább 15 kg-mal könnyebbnek kellene lenned.
Eleve a magasságodhoz 50-55 kg között lenne a normál súly, a 60 kimondottan sok, föleg 16 évesen.
Szóvan NE ÁLLJ MEG 60 kg-nál, hanem még legalább további 5 kg-ot le kell adni
Első vagyok a 60at úgy értem, ha izmos a kérdező, akkor lehet tökéletes alakja.. ehhez a magassághoz simán lehet jó a 60kg, ha olyan testalkata van... Ismerek rá konkrèt pl-t is...
Kérdező, nyugodtan írj rám ha van kérdésed, de szerintem jó lesz már az, ha izmos vagy.
Nekem távolról sem felelne meg, nincs annyi izmom, de szerintem nem is lesz soha. Plusz hasra hízom, egy zsíros has pedig nekem nem szexi.
Másnak attól még megfelelhet. Több izom, jobban eloszló felesleg, más ízlés...
50-55 kg jó lehet normál esetben, de ezt egyedileg kell eldönteni. Én is több leszek tömegelés után, remélem :D
A kérdező csak akkor lehetne elég izmos, ha versenysportolna vagy valami (de akkor nem küzdene felesleggel, gondolom), 16 évesen azért nem annyira izmosak a lányok...
De tényleg, rá kell néznünk magunkra, esetleg belemarkolni a testünkbe, talán csak érezzük, hogy zsír vagy izom... A centik is mások zsírnál... De testzsírszázalékot is lehet mérni, ha nem bízunk magunkban.
Jajjj ne már emberek...Most komolyan, az anorexiás kérdéseknél meg szidjátok, hogy jajj, 160 centihez 50 kiló nagyon kevééés...
Végre van valaki aki nem akar csontsovány lenni, erre jön, hogy meg ne állj.
Kérdező, ha tetszik amit a tükörben látsz, nyugodtan állj meg 60kg-nál! Senki se fog odamenni hozzád egy mérleggel, hogy vajon hány kiló lehetsz.(Ha nem boxolsz mondjuk) Teljesen reális nyár végére a 4 kiló.
De ha életmódot váltasz, akkor még tartósabb lesz a változás.
És a kérdésre: 64kg nem kövér, 60 sem. A kövér az xxl-től kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!