Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » EGész dél előtt nassiztam!?...

EGész dél előtt nassiztam!? Így még kijavíthatom, vagy tuti hogy hízok?

Figyelt kérdés
egy gombóc gyümölcsfagylat, 1 db győri jóreggelt, 3 marék chocapic és pár szem dió!!!! Ha ma már nem eszem semmit és elmegyek futni még ledolgozhatom?
2010. jún. 17. 11:27
 1/5 anonim válasza:
100%

szerintem ez annyi kalória, h míg leírtad a kérdést el is égetted...ha nem akarod, h gyomorfekélyed legyen és h így nézz ki:

[link]

szerintem egyél még ma valamit, de menj el futni, h megnyugodj és formában maradj

2010. jún. 17. 11:36
 2/5 anonim ***** válasza:
egyél rendesen inkább...:S
2010. jún. 17. 11:44
 3/5 anonim válasza:
Délelőtt amúgy sem nagy baj, ha sok kaját eszel. Én is mindig ilyenkor eszem azt, amit szeretnék. De ha nagyon zavar, akkor hagyd ki a vacsorát (csak a vacsorát!!!) vagy egyél helyette egy kefirt stb. Nehogymár egész nap ne egyél semmit és még fussál is. Ki fogsz dőlni. Energiát kell gyűjtened a rendes kajából, hogy legyen erőd a futáshoz.
2010. jún. 17. 11:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ehetsz nyugodtan még ma csak ne sokat és egészségesebb ételeket. Este fele meg menj el egy órát futni! És nem fogsz hízni:)
2010. jún. 17. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Úristen! Hát ez tragédia, egy diétázó ember hogy tehet ilyet...botrány... ezt elküldöm minden egyes bulvár szennylapnak. ez lesz az év cikke. Szerintem most add fel a diétádat... ezzel elrontottad az eddigi munkádat. Így már semmi értelme nem lesz folytatni.

Na... komolyra fordítva a szót. Hülye kérdésre hülye válasz... Ezt etted? és? nekünk most mit kéne mondanunk? amíg délelőtt etted addig nincs gond. Csak kéne már egy normális étrend és felfogni, hogy a diéta nem egyenlő a koplalással.

2010. jún. 17. 13:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!