Ha minden nap 1 órát keményen tornázom az sok?
Figyelt kérdés
A válaszok között olvastam, hogy nem kell minden nap tornázni,mert egy idő után nem fogy az ember.2010. jún. 17. 10:23
1/5 anonim válasza:
Véleményem szerint nem sok, változatosan kell csinálni, és mikor már hozzá szoksz, és nem érzed a hatását, akkor lehet emelni a megszokott időt. Előbb utóbb a test mindenhez hozzászokik, ezért fontos a változatosság, a mozgás mellé nem árt ha diétázol, kenyeret cseréld le korpás kenyérre, és egyél sok gyümölcsöt, zöldséget.
2/5 anonim válasza:
Azért nem a legjobb mindennap tornázni,mert az izmoknak kell a pihenés.
3/5 anonim válasza:
Szerintem az nem sok. Én is naponta eljárok futni ,mondjuk egy héten van egy pihenőnapom ,de lehet úgyis ,hogy egyik nap tornázol másik nap pihensz .De szerintem ha mindennap tornázol attól ugyanúgy fogysz ,de lehet ,hogy egy idő után elértél egy normális súlyt és akkor már sokkal nehezebben megy a fogyás.
4/5 anonim válasza:
Nekem sok volt, mert valószínű sőt biztos, h emiatt tolódott a ciklusom csak simán 10 éve menstruálok, de egyszer se késett mikor elkezdtem a mozgást tudatosan egy óránál többet na akkor ütött be a krach! Mindenki azt mondta majd hozzászokik a szervezetem és újra beáll, de köszönöm ez nem kell így leálltam vele jobban figyelek a kajára és a megerőltető edzések helyett inkább sétálok v táncolok! Egyébként sem volt/van feleslegem inkább kicsit csinosabb akartam lenni! És tessék abbahagytam és pontosan jött meg szóval na de mindenki más!
5/5 anonim válasza:
Heti 1-2 nap kell pihenőt tartani, hogy az izmok pihenjenek. De napi 1 óra torna az pont kell a szervezetnek, csak ne elejtsük el hogy közötte kell 1 nap pihenőt tartani. Tehát: 3 nap torna 1 órán keresztül 1 nap pihenés 3 nap torna megint 1 nap pihi, ez így oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!