2 hónap alatt 80 kilóból mennyi lehet fogyni?
Egészéges étkezéssel és rendszeres mozgással:)
Tapasztalatok?
18L
173 cm
Én 82 kilóból indulva az első 2 hónapban 6 kilót fogytam. Napi 1500 kalóriát tűztem ki célul és heti 3-szor 45 percet sportoltam. Nyilván kisebb kalóriakerettel meg több mozgással többet is lehet fogyni, de nekem ez volt még reális, tartható terv.
22N, szintén 173 cm
173 cmhez 80 kiló?
Akkor gondolom te ilyen husis csaj lehetsz :P Miért akarsz fogyni? Minden lány nádszál vékony akar lenni, én meg kivagyok mert alig akad olyan barátnő akit jó alaposan meg lehetne gyömöszölni.. :P
8-9 kiló zsírból már példás szálkásítás, az egészséges szint felső határa körül. Nagyon jó persze a 4-5 is.
Írtáék a visszahízást. Nos, annak a veszélye mindenféle tempónál fennáll, jobb, ha nem az elhízást okozó étrendre tér vissza az ember... De sosem garantált a visszahízás, még koplalásnál sem (de ott igen nagy az esély rá). Ez merőben a fogyás utáni életmódtól, kalóriegyenlegtől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!