Le tudok fogyni egy hónap alatt 5 kilót, ha napi 3km-t sétálok,100 hasizmot csinálok, és egészségesen étkezek?
Leginkább hasból kellene.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ez attól is függ, hogy hány kiló vagy! Mert nem mindegy, hogy mondjuk 55 kg-ból akarsz fogyni 5 kilót vagy 105-ből, meg azért az sem mindegy, hogy milyen magas vagy, illetve, hogy milyen testalkatú!
Amúgy meg lokális fogyás nincsen, csak edzéssel tudod eltolni valamelyik testzónára némiképp a változást, de ez már az alakformáláshoz tartozik, nem pedig a fogyáshoz!
170cm és 75kg-os, lány vagyok.
Tisztában vagyok vele, hogy legalább 10-15kg-ot le kéne adnom, de az az 5 is sokat jelentene nekem.
Kb. 10 napja már csinálom, és egyébként látszik! :)
Nem szoktam üdítőket és efféléket inni, amúgy sem szeretem.
Csak ásványvizet, sima vizet és néha-néha kávét szoktam.
Nasizni olykor szoktam, egy kevés chipset, és ilyesmit, de heti kettő alkalomnál többször nem. (Még 10 éves koromban beleégett a tudatomba az, amikor egyszer sajtoskarikát ettem, és a nővérem azt mondta, hogy az mind szemét)
Földimogyorót azonban sokszor eszek, az nagy gond? Nem olyan sok mennyiségben, de azt nagyon szeretem!
Ezen kívül rengeteg gyümölcsöt is eszek. :)
Azt kifelejtettem, hogy üdítőkből csak az 50% feletti gyümölcstartalmúakat iszom meg.
Teákért nem vagyok oda, de van, amikor azt is iszok, és minimális cukorral.
Nem ezen múlik, hanem a kalóriadeficit létén. Persze ezek jó lépések és segíthetnek egy csomót, de ha túl sokat eszel, nyilván nem fogysz. Az egészséges étrend még nem garantálja a kalóriadeficitet.
Az pedig genetika, honnan fogysz.
Kb a felét sem eszem mostanában már annak, mint amit olyan 1 hónapja ettem.
Még olyan 1 hónapja meg tudtam volna enni akár 3 szelet kenyeret is vacsorára, most meg már heti 2-3x eszek kenyeret, akkor sem többet 2 szeletnél. Tudom, ez csak a kenyérre vonatkozik, de tényleg jelentősen csökkent az, amit eddig ettem. És az az érdekes, hogy nem is hiányzik. Jelentősen kevesebb szénhidrátot eszek, ami szerintem egész jó.
Az a helyzet, hogy vegetáriánus is vagyok. (Tejtermékeket és tojást eszek)
Kb. 4 éve vagyok vegetáriánus, és ez miatt is híztam meg, mivel én azt szénhidráttal szerettem volna pótolni (egy egész hónapon át MINDEN NAP pizzát és sültkrumplit ettem!!!! Az után pedig minden harmadnap nap!!!)
---
Nos igen, néztem diétákat is neten, és a 90 naposra bukkantam.
Olyan 1 hónapja kezdtem el azt, viszont nem úgy, ahogy az elő van írva, nagyban átalakítottam. Alapból megvan, hogy melyik nap mit, viszont én abból a legtöbbet eszem aznap, de nem csak azt.
Minden negyedik napban ugye gyümölcsnap van, az az egyedüli, amin nem ''bűnözök''.
---
A futásról annyit, hogy nagyon gyorsan kifáradok, és egyszerűen nem bírom. Próbáltam már, de 300 méternél konkrétan levegőt sem kapok. Amúgy is nagyon nehezen kapok levegőt, de ez már más történet. Szóval igen, nehezen mennek a sportok, de próbálkozom.. :/
Köszönöm, ha eddig elolvastad!
/P.S: Nem kérek a '90 napos diéta rossz' és a 'kenyért márpedig kell enni' dologból/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!