2 hónap alatt 20 kila?
Te is írod, hogy nem megy le ennyi. úgyhogy nem. Pláne napi 4-5 közepes adaggal, az valószínűleg rengeteg (nem tudom, mi az, hogy közepes adag, miből, mennyit mozogsz).
Ha brutálisan gyorsan akarsz fogyni, kit érdekel az egészség felkiáltással, nos, akkor kevesebbet kell enned és rengeteget edzened. És valószínűleg nem fog menni, mert nincs neked akkora állóképességed, de ha lenne, akkor sem bírnád hónapokig.
Tedd meg, amit tudsz, egészségesen s lemegy, amennyi lemegy, nem lehet tudni, mennyi.
A megfelelő célsúly több dologtól függ, de 65-68 kilósan még borítékolhatóan lesz felesleged. Ami persze eloszolhat szépen, szexin és lehet olyan az ízlésed, hogy neked az már OK lesz, az egészségem miatt pedig én sem aggódnék ilyen számokkal (csak én bőven hájas lennék még ennyivel, a problémás helyemen. szépen eloszolva vagy izmosabban egész más).
BMI 30-as azaz a megadott értékek alapján te elhízott vagy.
Realisztikusan nézve 2 hónap alatt maximum 8 kilót tudsz leadni, 20 kilőt 2 hónap alatt leadni teljes képtelenség, ha extrém éhezéssel (napi 800kcal körül, rengeteg mozgással edzéssel hónapokon keresztül) amit abbahagynád mint a jojó azonnal viszajönne rád.
Szóval legyen a célkitűzésed 8 kiló ha már ezt eltudod érni 2 hónap alatt nagyon jó teljesítettél, ilyen túlsúly esetén abszolút szükséges az étkezést átalakítanod, túlsokat eszel csökkents a bevitt kalóriát, a mozgás legyen másodlagos, sürgősen változtatnod kell az étkezéseden
Nem.
És nem is fogsz jól kinézni rohamos fogyással, akkor sem, ha kilóban kevesebb leszel.
Csináld normálisan, egészségesen, és annál tuti jobban fogsz kinézni, mint most.
Szia!
Én szerintem lehetetlen.
Én heti 7 napból átlagosan 6 napon kb. 800 kcalt vagy van amikor annyit sem eszem és így fogytam 4 hónap alatt 23 kg-ot úgy, hogy rajtam jóval több plusz van.
azért az utolsó példáját ne kövesd, és ne éheztesd magad 800 kalóriával.....
168 cm vagyok én is, bár én a célodról indultam (68kg), 4 hónap alatt fogytam le 10 kg-t egészségesen. Ne siettesd, mert a bőröd se fogja meghálálni(egyik barátnőm fogyott le hirtelen 20 kg-t de a hasán lóg a bőr), illetve a szervezeted se. Ha volt időd meghízni, legyen időd lefogyni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!