Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hónap alatt 20 kila?

2 hónap alatt 20 kila?

Figyelt kérdés
Tudom tudom ... 2 hónap alatt 20 kilót egészségesen leadni nem lehet . A 2 hónap igazából 3. Augusztusba magyarországra utazom és szeretnek jól kinézni. Ez az 5 nap h egészségesen élek. Elhagytam a kenyeret a cukrot . Mindenhez zöldséget eszem paradicsom ,uborka, paprika . Napi másfél vagy 2 liter viz. Zöldtea. Zabkása fahéjjal Csirkemel salátával. Gyümölcsök megy ,málna, banán, cseresznye. Ma reggel mertem magam es 85 kilo voltam . 168 cm vagyok 17 éves lány. Kb 65-68 lenne a cél. Naponta 4 vagy 5 alkalommal eszek közepes adagot amit csökkentek lassanként. Grecska . Stb. Egy nyár alatt ez le megy ? Mennyire kell fogynom a magasságomhoz? 2 hónap alatt mennyi lehetek ? Milyen zsírégető kajak vannak meg a zöldtea es a fahej mellett?
2018. jún. 11. 17:54
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Istenem.... Már olyan unalmasak vagytok.
2018. jún. 11. 18:01
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
2 hónap alatt még koplalva se menne le egy 20as. Miért mindenki nyáron akar lefogyni? Télen nem voltál talán dagadt?
2018. jún. 11. 18:01
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

Te is írod, hogy nem megy le ennyi. úgyhogy nem. Pláne napi 4-5 közepes adaggal, az valószínűleg rengeteg (nem tudom, mi az, hogy közepes adag, miből, mennyit mozogsz).

Ha brutálisan gyorsan akarsz fogyni, kit érdekel az egészség felkiáltással, nos, akkor kevesebbet kell enned és rengeteget edzened. És valószínűleg nem fog menni, mert nincs neked akkora állóképességed, de ha lenne, akkor sem bírnád hónapokig.

Tedd meg, amit tudsz, egészségesen s lemegy, amennyi lemegy, nem lehet tudni, mennyi.

A megfelelő célsúly több dologtól függ, de 65-68 kilósan még borítékolhatóan lesz felesleged. Ami persze eloszolhat szépen, szexin és lehet olyan az ízlésed, hogy neked az már OK lesz, az egészségem miatt pedig én sem aggódnék ilyen számokkal (csak én bőven hájas lennék még ennyivel, a problémás helyemen. szépen eloszolva vagy izmosabban egész más).

2018. jún. 11. 18:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Még 20 kilót se lehet leadni ennyi idő alatt 20 kilát(az mi??) esélytelen.
2018. jún. 11. 18:07
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

BMI 30-as azaz a megadott értékek alapján te elhízott vagy.

Realisztikusan nézve 2 hónap alatt maximum 8 kilót tudsz leadni, 20 kilőt 2 hónap alatt leadni teljes képtelenség, ha extrém éhezéssel (napi 800kcal körül, rengeteg mozgással edzéssel hónapokon keresztül) amit abbahagynád mint a jojó azonnal viszajönne rád.

Szóval legyen a célkitűzésed 8 kiló ha már ezt eltudod érni 2 hónap alatt nagyon jó teljesítettél, ilyen túlsúly esetén abszolút szükséges az étkezést átalakítanod, túlsokat eszel csökkents a bevitt kalóriát, a mozgás legyen másodlagos, sürgősen változtatnod kell az étkezéseden

2018. jún. 11. 18:17
 6/10 anonim válasza:
52%
2 honap alatt 20 kula...hmm...en napi 1 et szoktam ez eleg karcsu tesa
2018. jún. 11. 19:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem.

És nem is fogsz jól kinézni rohamos fogyással, akkor sem, ha kilóban kevesebb leszel.

Csináld normálisan, egészségesen, és annál tuti jobban fogsz kinézni, mint most.

2018. jún. 11. 20:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem 20 kilót kell fogyni nyáron, hanem változtatni az életeden. 17 évesen már gondjaid vannak, mi lesz veled ha elkezdesz dolgozni, gyereket szülni stb.
2018. jún. 11. 20:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szerintem lehetetlen.

Én heti 7 napból átlagosan 6 napon kb. 800 kcalt vagy van amikor annyit sem eszem és így fogytam 4 hónap alatt 23 kg-ot úgy, hogy rajtam jóval több plusz van.

2018. jún. 11. 21:50
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

azért az utolsó példáját ne kövesd, és ne éheztesd magad 800 kalóriával.....

168 cm vagyok én is, bár én a célodról indultam (68kg), 4 hónap alatt fogytam le 10 kg-t egészségesen. Ne siettesd, mert a bőröd se fogja meghálálni(egyik barátnőm fogyott le hirtelen 20 kg-t de a hasán lóg a bőr), illetve a szervezeted se. Ha volt időd meghízni, legyen időd lefogyni is.

2018. jún. 12. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!