Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó a diétám? Meddig tartható?

Jó a diétám? Meddig tartható?

Figyelt kérdés

Most reggel egy pohár víz almaecettel, 15 perccel később két szelet teljes kiőrlésű kenyér light margarinnal, és kaliforniai paprikával, innivalónak pedig 100%-os gyümölcslével.

Ma már csak gyümölcsöt eszem, almát, és narancsot, ebédre pedig még benyomok egy natúr joghurtot lenmaggal, zabpehellyel. 4 után nem eszem, előtte még egy pohár tej lesz, elalvás előtt pedig egy pohár almaecetes víz.

Meddig tartható ez a diéta?

2010. jún. 16. 11:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Irtó kevés! Minél tovább tartod, annál többet fog majd utánna raktározni a szervezeted!

Fehérje édes kevés! Hús hús hús! S ez a 4 után nem evéssel csak kinzod magad. Lehet utánna is enni párolt húst sok zöldséggel!

2010. jún. 16. 11:59
 2/12 anonim ***** válasza:

2 napig....:S

sport és kiegyensúlyozott, egészséges étrend ;)

2010. jún. 16. 12:07
 3/12 A kérdező kommentje:
Ömm...van úgy, hogy egy héten 3 napig rendesen eszem, és egy grammot sem hízok vissza. :) Valahogy nem tudok, talán túl gyors az anyagcserém, vagy valami.
2010. jún. 16. 12:18
 4/12 anonim ***** válasza:

Bazi kevés, ez bizony koplalásnak fog minősülni. Elalvás előtt (miután órák óta nem ettél) tök felesleges ecetes vizet enni, és a beled szétmarja, de hajrá...

Egyél sovány húsokat ebédre nyugodtan! lenmagos natúr joghurt, Az semmi... Annyi energiád se lesz, hogy megmosakodj. Nem kell ennyire extrém keveset enni, csak az ételek minőségét kell megválogatni.

4 után nem enni.. az nagyon korán van. Ha ennek a híve vagy, hogy este nem eszel, akkor is elég, ha ez az időpont 6-7 óra körül van.

Amúgy a harmadik napon szerintem ezzel a diétával a konyhapultot is elrágcsálnád. Bele se kezdj, ha nem kezdted el, mert éhezni fog a szervezeted.

2010. jún. 16. 12:21
 5/12 anonim ***** válasza:

Csak szólok, hogy a 100%-os gyüm.lében ugyanannyi kalória (és cukor) van, mint a kólában, nézd meg a papírját.

Semmivel sem jobb, ez csak marketing meg legenda, kivéve ha saját magad facsarod frissen.

2010. jún. 16. 12:44
 6/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mennyi kalória van a gyümölcslevemben, ezért nem iszom egy nap egy pohárnál többet belőle. Egyébként már kb. 2 hónapja "koplalok", fokozatosan csökkentettem a napi kalóriabevitelt. Hetente, néha 2 hetente vannak napok, amikor megengedek magamnak egy kis nassolást, eszem a zsíros ebédből, stb. és eddig még egy grammot sem híztam vissza. Stagnál a súlyom, ezért váltottam erre a drasztikus módszerre.
2010. jún. 16. 12:52
 7/12 anonim ***** válasza:
dobj egy friss fényképet magadról, meg a paramétereid! kíváncsi vagyok nagyon
2010. jún. 16. 13:09
 8/12 anonim ***** válasza:
De ha ennyire tudsz mindent akkor midnek kérdezel bennünket ???
2010. jún. 16. 13:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Meg ha már 2 hónapja tartasz valamilyen diétát és most csak beszigorítottál... Igen, ez drasztikus módszer, ahogy írod. Az, hogy súlystagnálás miatt drasztikus módszerhez nyúlsz (főleg ha nem nagyon van rá okod), akkor az már valamilyen zavar jele. Tapasztalatból beszélek, figyelj oda magadra. Csak jó tanács.
2010. jún. 16. 13:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha stagnál a súlyod, akkor nem a kaját kell ritkítani, hanem a kis seg.günket kell a gép elől felemelni, és sportban bekeményíteni. A végén egy szalmaszálat fogsz szopogatni, csakhogy lemenjen még két kiló? Beteges... Inkább menj futni, vagy iratkozz be táncolni.
2010. jún. 16. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!