Ha most este 10-kor megettem egy abonettet (16kcal), nem okoz problémát a diétám alatt?
Tényleg nagyon éhes vagyok, megettem most egy abonettet! Azt tudni kell, hogy én szinte minden nap hajnali 1 kor fekszem! Úgy kb este 8-tól nem eszek! Mondjuk napközben is csak salátát és almát eszek!
Légyszi normális válaszokat kérek
de,hogyne okozna.holnap 10kilóval nehezebb leszel... -.-
ne legyen belőle rendszeresség s nem lesz nagy baj úgyse.
...és jóllaktál egy abonettel?
de félre a tréfát.
Nem így kell fogyózni, ahogy te teszed.
Nem szabadna éhezni, naponta ötször kéne enni /na nem jóllakásig/ napi legalább 2,5 l cukor és szénsavmentes folyadékot inni és minden tápanyagból bevinni.
Erre a kérdésre mi neked a normális válasz? Hogy igen vagy nem?
Azt nem gondolhatod komolyan, hogy ettől hízni fogsz, azt viszont igen, hogy éhen halni vagy megbetegedni.
Hogy merészelted ezt úúúúristen.... hallod itt ülök teljesen kiakadva, hogy te este tízkor megettél egy abonettet.
Ezt még mindig nem bírom felfogni. Borzalmas. Hova fajul ez a világ?!?! Még tízkor abonettet eszik, szörnyű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!