Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám ezt a kis...

Hogyan tudnám ezt a kis problémát orvosolni?

Figyelt kérdés

Az a bajom, hogy nagyon vékony vagyok. Rendszeresen sportolok, nagyon sokat eszek (imádok enni) viszont nem látszik rajtam. Voltam már orvosnál ott azt mondták, hogy nincs semmi bajom. Sokan amikor megkérdezik, hogy hány kiló vagyok nem hiszik el mert tényleg kb olyan vagyok mint egy csontváz. Viszont ha nagy nehezen sikerül valamennyi pluszt felszednem akkor az egyből a hasamra megy, de olyan mértékben, hogy úgy nézek ki mint egy terhes nő. 173cm 53-54kg.

Mit tehetek, hogy ne legyek ennyire vékony?

2011. jún. 26. 22:34
 1/3 anonim válasza:
jo neked en eszek es ragad rám. egyél sok édességet
2011. jún. 26. 23:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Eszek azt is bőven:) Amúgy én azt vettem észre, hogyha 1-2 hétig nem figyelem, hogy mit eszek akkor egyből fogyok 2-5 kilót. Tehát nem tudom, hogy mit kéne még csinálnom mert ugye ha megyek strandra mindig rosszul érzem magam, hogy milyen vékony vagyok. Persze nem akarok 100kg lenni, de azért valamivel több lehetnék.
2011. jún. 26. 23:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát először is nagyoooon irigyellek:))

Másodjára,ha nem tudsz hízni sehogy,akkor valahogy próbáld meg elfogadni azt hogy ilyen alkat vagy...:) Ez ellen lehet hogy nem tudsz olyan sokat tenni,mint ahogy a husisabb alkatok sem. De sportolsz,és jó az étvágyad,egészséges vagy,és ez a lényeg:D

2011. jún. 29. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!