Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó így a diétám? Szerinted...

Jó így a diétám? Szerinted mit javítsak rajta?

Figyelt kérdés

-Reggel felkelek 6 órakor és szoba biciklizek egy órát.(Ez holnaptól lesz beiktatva,a suli miatt)

-Reggelire eszek 2zsemlét.

-Ebédet eltolom délután 2-re és ez a nap utolsó étkezése..

-Ha nagyon éhes vagyok és nem bírom ki 6-előtt eszek gyümölcsöt..

Este is szoba biciklizek 1 órát(De holnaptól lehet futok helyette)

1 hete csinálom ezt,és fogytam 1.5kg-ot.

Adnátok tippeket hogy tudom hatásosabbra csinálni a diétát?

Szerintetek megéri:

[link]

Egyik ismerősöm fogyott vele 5kg-ot,(De nem igazán volt mit leadnia..)

Vagy ismertek más ilyen hatásos zsírégetőt amit 16-évesen fogyaszthatok?

2011. aug. 28. 20:53
1 2
 1/14 anonim válasza:
54%
én reggelire pusztán túrót eszem, persze nemgond ha paradicsommal vagy paprikával elfogyasztod, annyit ehetsz belöle amennyi csak belédfér. Az benne a jó,hogy bármit ebédelsz, nembirod megenni az ebédet, mert annyi fehérje benned van a túró által,hogy elvagy telítödbe :) aztán egy keveset ehetsz 3-4 óra között gyümölcsöt fogyaszthatsz sokat, és vacsorára meg tonhal, ebböl is szabad mennyiség egy szelet kenyérrel :)
2011. aug. 28. 21:02
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha már a bodybuilder.hu-ra tévedtél, talán az étrendeket is elolvashattad volna.

Amit leírtál, az kész katasztrófa.

2011. aug. 28. 21:02
 3/14 bix ***** válasza:
100%

ez egy alapjaiban elb@szott diéta már bocsi.

ketogén diétához eleve kevés a zsír és a tudásod, koplaláshoz viszont tökéletes. ennek az lesz az eredménye hogy szétküldöd magad rövid idő alatt. a kajád semmi, a két étkezéssel és minimális kalóriabeviteleddel az egekbe küldöd a kortizol szinted, ez a hormon a mellékvesékben termelődik és stresszhormon alapvetően, akkor jön jól ha túl kell élni...

lassítja az anyagcserét, minimálra kapcsolja az energiaigényedet, és a könnyebben hozzáférhető és mobilizálható energiaforráshoz nyúl, az izomhoz. persze szépen alákavarhat más hormonok termelésének is, lásd menstruációs problémák esetenként időszakos vagy orvosi beavatkozás nélkül teljes meddőség...

napi 5 normális étkezés, legalább 1200 kcal bevitel mellett napi 1 óra intenzív aerob/kardió mozgás hosszútávon működik... de minek ha csak az lebeg a szemetek előtt hogy még 5 kilót veszíteni kell. hogy az az 5 kiló mi, izom, víz, bélsár, zsír, az már lényegtelen. 5 kilót kell fogyni és pont...

a diétád hosszú távon nem tartható, a minimál energiaigényed és kipakolt izomraktárak miatt pedig a te értékrended szerint hízni fogsz ha abbahagyod, pont ilyen radikálisan ahogy most leadtad. a ledobott 1.5 kilóból jó ha fél kiló víz és 1 kiló izom amit letudtál, zsírt nem sanszos hogy jelentős mennyiségben sikerült volna leadni...

sok sikert...

alapjaiban kéne ehhez a diétához hozzányúlnod

2011. aug. 28. 21:06
 4/14 anonim válasza:

Szerintem így is túl kevés kalóriát viszel be a szervezetedbe. Hidd el, ezzel is tudsz ártani magadnak.

Ne told el az ebédet, nyugodtan ehetsz korábban is; ne ez legyen a nap utolsó étkezése.

Reggel, amikor felébredsz rögtön igyál meg egy nagy pohár vizet, amibe még friss citromot is facsarhatsz, ezáltal beindul az anyagcsere.

Vacsorára is egyél nyugodtan, nem fogsz vele egetverően sok kalóriát bevinni, hacsak nem kolbászt eszel szalonnás kenyérrel... Egy kis light túrókrém gyümölccsel, vagy egy kis saláta, valamilyen hal (ne panírozott, és ne is valami zsíros, kalóriadús legyen), grillezett zöldségek: ilyeneket ehetsz nyugodtan vacsorára, de még 6 előtt. Ha nem eszel, és mondjuk este 11-kor mész aludni, akkor még 7 óráig is ehetsz. ;)

Szerintem ne próbálj ki 16 évesen semmilyen fogyasztószert, mert többet árthatsz vele, mint használsz.

Ja, és ami még fontos: ne ragadj le egy ételnél, a mindennapi változatosság fontos.

Sok sikert a fogyáshoz :)

2011. aug. 28. 21:10
 5/14 bix ***** válasza:

hmm.

"Vacsorára is egyél nyugodtan, nem fogsz vele egetverően sok kalóriát bevinni, hacsak nem kolbászt eszel szalonnás kenyérrel... Egy kis light túrókrém gyümölccsel, vagy egy kis saláta, valamilyen hal (ne panírozott, és ne is valami zsíros, kalóriadús legyen), grillezett zöldségek: ilyeneket ehetsz nyugodtan vacsorára, de még 6 előtt. Ha nem eszel, és mondjuk este 11-kor mész aludni, akkor még 7 óráig is ehetsz. ;) "

tehát ne együnk 6 után... tényleg? megint? miért fejtsd már ki. mi a f{@szért jó az hogy a szervezeted koplap tizenpár órát? miben gyorsítja az anyagcserédet a citromos víz? a fosatás nem anyagcsere elindítása. ennyi erővel egy beöntés is elindítja az anyagcseréd. ember. ha már szavakat használsz legalább tudd hogy mit jelent.

a vacsora lehet akár a lefekvés előtt is 10 perccel. a lényeg a kalória deficit. ha kevesebb a bevitt mint az elégetett akkor fogyni fogsz. kész passz. a mozgás azért kell hogy megőrizd az izmokat, aminek a 6 után nem evés frankón alávághat. egy jól kivitelezett diétában reggel van kalóriacsúcs, szénhidrátokkal, este pedig fehérje. csirke salival, vagy túró, társai.

mindegy. nem is értem miért írok ide, hiszen itt mindenki szakértő... csak azt nem tudja mit ír le, csak dobálózik hangzatos szavakkal...

2011. aug. 28. 21:19
 6/14 anonim válasza:

Figy. nem értem, te miért lennél azért nagyon szakértő, mert már te olyanokat írsz, amiből más nem fog tanulni. Ha avatott szakértő vagy, akkor csinálj blogot, írj magazinba cikket a diétáról, mit bánom én. Tudom, hogy nem a legokosabb dolog 16 évesen fogyokúrázni, de feltételezem, ennyi idősen te sem láttad magad mindig tökéletesnek...

Ami meg azt illeti, hogy miért jó az, hogy a szervezet koplal tizenpár órát, azért, mert ha reggel 6-kor eszel, akkor déli 12-ig vagy 1-ig nem fogod magad mindenféle sz@rral tömni, csak azért mert éhes vagy. És ez NEM azt jelenti hogy koplalsz, még akkor sem, ha este 6-kor eszel, utána lefekvésig nem leszel éhes. De gondolom, te ezt azért írod, mert baromira tudod...

Amúgy meg a reggeli citromos víz azért indítja be az anyagcserét, mert a citromban rengeteg C-vitamin van, ami meggyorsítja a zsírégetéshez szükséges hormon termelődését. Ha meg ezt reggel iszod, akkor egész napra fog tartani. És én egyátalán nem írtam olyat, hogy az baromira jó, hogy koplalsz, vagy hogy a fosatás jó. Való igaz, vannak olyanok, akik ezt csinálják, de ezzel csak több vitamint vesztenek a szervezetből. Egyátalán nem írtam ilyeneket, nem tudom, honnan vetted...

2011. aug. 29. 16:57
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,de egyáltalán nem koplalok ugyanannyit eszek mint máskor,csak annyi kivétel hogy nem eszek este 8kor vacsorát...És ennek már meg is van az eredménye hogy 3után nem eszek..Gondoltam hogy sokan leszóljátok majd,de én nem érek rá ilyen hülye számításokat végezni már bocsi.... Egyébként nem bodybuilder-ről szedtem..Egyik ismerősöm így fogyott 30kg-ot..
2011. aug. 29. 18:28
 8/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk reggelire ez a túró jó ötlet,meg azon gondokozok hogy valami kefirt ennék 10 óra körül és utána ebédet,azt ami a suliba van...De 3után nem akarok már enni..Valami kaja tippetek van még?
2011. aug. 29. 18:32
 9/14 A kérdező kommentje:
gondolkozok
2011. aug. 29. 18:32
 10/14 bix ***** válasza:

juhé

"Figy. nem értem, te miért lennél azért nagyon szakértő, mert már te olyanokat írsz, amiből más nem fog tanulni.+

ha nem érti meg majd kérdez. vagy úgy látom neked is elég magas lett a léc nem?

" Ha avatott szakértő vagy, akkor csinálj blogot, írj magazinba cikket a diétáról, mit bánom én. "

ezen elv mentén ha te nem értesz hozzá akkor mi a retkes életet keresel itt és magyarázol olyan dolgokról amihez nem konyítasz? én se megyek az atomfizika topikba szubatomi kérdésekre válaszolni...

"Tudom, hogy nem a legokosabb dolog 16 évesen fogyokúrázni, de feltételezem, ennyi idősen te sem láttad magad mindig tökéletesnek... "

nem. de nekem volt eszem tanulni, utánanézni, olvasni, és befogadni dolgokat. nem a saját fejem után menni. ha már csináltam valamit tudni akartam mi és miért törétnik...

"Ami meg azt illeti, hogy miért jó az, hogy a szervezet koplal tizenpár órát, azért, mert ha reggel 6-kor eszel, akkor déli 12-ig vagy 1-ig nem fogod magad mindenféle sz@rral tömni, csak azért mert éhes vagy."

ezt olvasd már el. 6 kor eszek délig én se éhezek meg. és vacsorázok is. ebben hol van alátámasztva bármi is?

" És ez NEM azt jelenti hogy koplalsz, még akkor sem, ha este 6-kor eszel, utána lefekvésig nem leszel éhes. De gondolom, te ezt azért írod, mert baromira tudod.."

jelzem 110 kiló vagyok a vasárnapi mérlegelés után és még mindig kockás a hasam. gondolom neked is idén volt a 14. diétád, és az összfogyásod 100 kiló fölött van. jah nem. bocsi.

pff.

"Amúgy meg a reggeli citromos víz azért indítja be az anyagcserét, mert a citromban rengeteg C-vitamin van, ami meggyorsítja a zsírégetéshez szükséges hormon termelődését."

melyik hormon, mi termeli, és hol stimulálja ennek a termelését. tudod értek hozzá velem nem kell lealacsonyodnod, fejtsd ki nyugodtan hogy a c vitamin milyen módon hat milyen szerv milyen hormon termelésére...

" Ha meg ezt reggel iszod, akkor egész napra fog tartani. "

és gondolom erre is van egy igen frankó indokod ugye?

"És én egyátalán nem írtam olyat, hogy az baromira jó, hogy koplalsz, vagy hogy a fosatás jó. Való igaz, vannak olyanok, akik ezt csinálják, de ezzel csak több vitamint vesztenek a szervezetből. Egyátalán nem írtam ilyeneket, nem tudom, honnan vetted..."

onnan hogy 6 után nem eszel. ez azt jelenti hogy 12 órát nem eszel. amiről neked fogalmad nincs az a zsír lebontásának folyamata, alapvető anyagcsere folyamatok, és társai. 12 órából kb 10 et komplett üres gyomorral töltesz. ez kérlek koplalás. ha estére betolsz valami lassan felszívódó kaját akkor ez a jelentősen lassabb emésztés miatt felénél kevesebbre is csökkenhet... de mondom nem várom el hogy megértsd, ahogy a kérdező se fogja soha, mert valaki így fogyott 30 kilót. szupin nézhet ki. annyira lehet feszes meg formás mint egy telibesz@rt zsák. ti mind kilókat akartok fogyni, és ez itt a baj. azzal nem vagytok tisztában hogy miből jött le az a pár kiló, nem arról hogy mi bontja és mikor a zsírt... nevetséges

várom a kérdésekre a válaszokat. és ha lehet ne virágnyelven, nem vagyok 10 éves ha nem gond. ha nem tudod akkor egész nyugodtan mehetsz ahova akarod.

remélem nem gázoltam mélyen a lelkedbe

"

2011. aug. 29. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!