Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel ugye elcsesztem a diétám?

Ezzel ugye elcsesztem a diétám?

Figyelt kérdés

Reggel még jól indult a napom.Reggelire ettem 15dkg zsírszegény túrót 10dkg szőlővel(gondolom sokan most azt fogják mondani, hogy szőlőt sem lehet enni, ha diétázik az ember, mert sok a cukor benne).Aztán tízóraira ettem egy nagyobb almát.Ebédre ettem 15dkg tonhalat 1 paradicsommal.És amivel totál elrontottam a diétám, az a 45g kit kat csoki volt a hal után, amiben 230 kcal volt.

Tudom, gyenge vagyok, hogy nem bírtam ki, de már rég ettem csokit, és nagyon megkívántam.Ma már nem kéne enni, ugye?

Egyébként délután megyek konditerembe.

2011. szept. 3. 11:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
23%
Ne egyél, úgy hamarabb meghalsz.
2011. szept. 3. 11:24
 2/16 A kérdező kommentje:
Egyébként sokat gondolkoztam már az öngyilkosságon.
2011. szept. 3. 11:26
 3/16 anonim ***** válasza:
Semmi probléma! Minden diétában lehet néha lazítani, z belefér. Megetted,kész, lépj túl rajta. Térj vissaz a diétádhoz és 10-12 nap múlva újra elnassolhatsz egy csokikát.
2011. szept. 3. 11:31
 4/16 anonim válasza:
miért gondolkodsz ilyeneken?
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

De hamar megvolt azaz ebéd. Remélem kamukérdés,mert ha nem akkor gógyi vagy.

Biztosan most nem egy db csokitól vagy elhízva. Akkor ettől sem fogsz. Sőt ha minden nap eszel egy kit katot és azt szépen beleszámolod a napi kalóriaszükségletedbe akkor sem hízol...

6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne légy buta!!! Az élet szép! Majd meglátod mennyire, ha szerelmes leszel.
2011. szept. 3. 11:32
 7/16 anonim ***** válasza:

OMG miért hány kg vagy meg hány cm??

Amúgy meg nem rontottad el....és lehet szöllöt enni csak nem 2kgot..

2011. szept. 3. 11:32
 8/16 anonim ***** válasza:
Csokival együtt durván 700 kalóriánál tartasz. Ma még ehetsz 500-800 kcal-t attól függően, hogy férfi vagy nő vagy. (Bár én arra tippelnék, hogy úgy 14-15 éves lehetsz.)
2011. szept. 3. 11:36
 9/16 A kérdező kommentje:

Utolsó, eltaláltad.3 hónap múlva leszek 15 éves.Egyébként 159cm/47kg vagyok(2 éve 56kg voltam), és csak 2-3 kg-ot szeretnék fogyni, csak az a baj, hogy nagyon szeretem a csokit, és nem bírnék ki 1 hétnél több időt csoki nélkül sajnos.Viszont ugyanúgy szeretem az egészséges ételeket is.Egyébként nem tudnék olyan ételt mondani, amit nem szeretek.

Amúgy azért gondolkozok az öngyilkosságon, mert nem szeretem az életem.Annyit szenvedek, küzdök mindenért, aminek igaz, hogy megvan az eredménye, de nem sokáig fogom bírni ezt a kínlódást.Most is elkezdődött az iskola, és teljesen kész vagyok már most, pedig még nem is tanulunk.Kisérettséginél is olyan szinten kimerültem, elfáradtam, hogy teljesen kész voltam.Aludni nagyon keveset aludtam egész évben, mert nem volt időm, és még hozzájött a stressz, ami miatt nehezen aludtam.Folyton szédültem, fájt a fejem a kevés alvástól meg az idegességtől.Gondoltam, majd nyáron kipihenem a sok tanulást, idegeskedést, és kipihenten kezdek neki az évnek, de nem lett semmi belőle.Nem nagyon pihentem a nyáron, nyaralni sem voltam sehol, csak keményen edzettem, és még csak a barátaimmal sem találkoztam, akikkel amúgy sem vagyok sokat.

2011. szept. 3. 11:59
 10/16 anonim ***** válasza:
már igy is nagyon vékony vagy....menj sportolni,akkor ehetsz normálisan és formás alakod is lesz és nem leszel piszkafa.
2011. szept. 3. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!