Hát ezt most eléggé elcsesztem?
Figyelt kérdés
Ma nem volt itthon főzés és semmi kaja, szendvicset ettem 8db-ot meg pár kocka csokit. A szendvicsen paprika,sajt,vaj,főtt tojás,sonka és csípős szalámi volt, ráadásul fehér kenyér ami a nagy baj benne. Tegnap este meg buliban voltam, olyan 4dl pálinkát ittam meg kb.
Most akkor lőttek az eddig elért eredményemnek a diétában?
/F
2011. szept. 24. 17:57
1/15 A kérdező kommentje:
3hete diétázom egyébként. Már ledobtam pár kg-t, ma reggel tükörben megnéztem magam nem kell hogy sokat fogyjak kb 5kg-t, ennek annyira megörültem hogy a mai napom aztán még így folytatódott...
2011. szept. 24. 17:59
3/15 anonim válasza:
8 szendvics egy fiúnak/ férfinak nem jelent problémát még diéta esetén sem, a csoki az már mondható egy kis zabának, de egy naptól nem lesz gond.
Ugyanez van a pálinkázással is- egyszeri alkalomtól nem lesz nagyobb probléma, de rendszert ne csinálj belőle.
4/15 anonim válasza:
8 feles pálinka, mondhatom szép :D:D
5/15 A kérdező kommentje:
mert?:D
2011. szept. 24. 23:23
6/15 anonim válasza:
ha egyszer ennyit innék, tuti a detoxban ébrednék ;)
7/15 A kérdező kommentje:
nem olyan sok az, meg fékeltem is rá. meg van gyakorlat már a cimborákkal :)
2011. szept. 24. 23:30
8/15 A kérdező kommentje:
hát ma már 1kg-val többet mutatott a mérleg remélem csak víz... :D
2011. szept. 25. 12:56
9/15 anonim válasza:
Egy szendvics körülbelül 300 kalória lehet ez x 8-al az 2400 kalória hozzá a párszelet csokival mondjuk ettél kb 2600-2700 kalóriát a nap! Arányaiban kicsit sok szénhidrátot a 8 szendvics 600g szénhidrát biztos van; persze sok függ a testsúlyodtól, fizikai aktivitásodtól stb, ez egy hasznos cucc megadja a választ: [link]
10/15 anonim válasza:
egészségedre. a baj nem itt kezdődik, a továbbiakban meg gondolom követhetnéd az eredeti étrended :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!