Hát ezt most eléggé elcsesztem?
Figyelt kérdés
Ma nem volt itthon főzés és semmi kaja, szendvicset ettem 8db-ot meg pár kocka csokit. A szendvicsen paprika,sajt,vaj,főtt tojás,sonka és csípős szalámi volt, ráadásul fehér kenyér ami a nagy baj benne. Tegnap este meg buliban voltam, olyan 4dl pálinkát ittam meg kb.
Most akkor lőttek az eddig elért eredményemnek a diétában?
/F
2011. szept. 24. 17:57
11/15 Julcsi123 válasza:
8db szendvics és pár csoki kocka?? XD inkább hizol minthogy fogynál leXDXDXDXDXDXDXDXD
12/15 anonim válasza:
8 db szendvics egy megtermett kannak még koplalásnak is kevés.
13/15 A kérdező kommentje:
Julcsikám olvasni tudsz e? az elcsesztem stb mire vonatkozhat szerinted? pont hogy tudom ez nincs rendben... -.-‘
2011. szept. 27. 15:05
14/15 anonim válasza:
Az orvosi kalkulátor amit belinkeltem pár hozzászólással ezelőtt azt használd és rendbe leszel, a súlytartásra írt kalóriához képest úgy 500-al egyél kevesebbet és az jó lesz! Meg persze nem mindegy miből, ha komolyan gondolod a fogyást, kenyeret, zsemlét csak délelőtt, és egyébként tényleg a diétához javasolt kajákat eszel.
15/15 anonim válasza:
a szalálmit felejts el a diéta idejére, felvágottak közül a sonka( vékony gépsonka) és max a pulykapárizsi jöhet szóba( annak mega tápanyagértéke semmi, de legalább finom és belefér) a vajat vékonyan n kend a kenyérre ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!