Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon elcsesztem a diétámat?

Nagyon elcsesztem a diétámat?

Figyelt kérdés

Tegnap ettem reggelire 1 szelet telj. kiörl.kenyeret szalámival

Ebédre anyukám palacsintát főzött,3 nutellásat ettem (ezt olyan 1-2 óra táján)

Uzsonnára ettem grillcsirkét (nem sokat)

Vacsira ugyanúgy grillcsirkét.

Spinning edzésen voltam,tudom,hogy nem volt jó választás a palacsinta,de szerintem tisztességesen ledolgoztam.

Hajnali 4kor felriadtam,mert fájt a hasam éhes voltam.Kimentem 1 palacsintát megenni,mert hirtelen az volt elől és nem volt kedvem húst melegíteni félkómásan.

Ezzel ugye nem rontottam el a hajnali 1 darab nutellással?

2011. aug. 11. 11:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

???

diétában miért szerepel palacsinta?

1 db. palacsinta, ha nem egy 10-20 dekás óriás (de még akkor sem ront el semmit) mégcsak nem is igazán számít, bár továbbra sem része szálkásító étrendnek.

a napi 4 étkezés + 1 hajnalban már egész jó, de minden étkezéskor ehetnél húst. a hajnali kaját készítsd be a mikróba még este :)

vagy, egyél annyit lefekvés előtt, hogy ne legyen szükséged éjszaka ezért felkelni (megjegyzem aki nagyon komolyan veszi az étrendet, úgy tudom tart éjszakai étkezést).

ha fáj a hasad, és ilyet kérdezel felteszem nem feltétlen értesz étkezéshez, jobb lenne segítséget kérni.

2011. aug. 11. 11:37
 2/19 A kérdező kommentje:

De értek hozzá,tudom,hogy alacsony Ch sok hús,fehérje,de egyszeri alkalom volt :)

Csak remélem,hogy ezzel az első botlással nem rontottam el.

2011. aug. 11. 11:40
 3/19 anonim ***** válasza:

hmmm. aham.

akkor mint írtam, nem. élelmiszerekből (tehát nem mérgekből) kisebb adagok nem nagyon befolyásolnak semmit. legfeljebb az optimálishoz képest csökkentené a fogyásod ütemét, egyrészt mint be nem tervezett bevitt energia, másrészt mint fehérlisztes, cukros, olajos élelmiszer.

2011. aug. 11. 11:43
 4/19 anonim ***** válasza:

én 2napja ettem meg 3palacsintát este. Anyósom kínálgatta,és nemtudtam nemet mondani,feneegye meg:D

De nem lett semmi gond belőle.

2011. aug. 11. 11:49
 5/19 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, hogy milyen hatással volt, lényeg, hogy folytasd tovább úgy mintha misem történt volna.
2011. aug. 11. 12:02
 6/19 anonim ***** válasza:

Ha tényleg tudod, miről van szó (hogy kell kajálni), tényleg egyszeri (vagy kétszeri) alkalom volt, akkor nem rontottál el semmit.

1 palacsintától nem lehet meghízni, sem reggel, sem éjjel. Még 4 palacsintától sem lehet.

Ha rendszeresen csinálnád, attól lehetne.

2011. aug. 11. 12:10
 7/19 anonim ***** válasza:

hát ja!

Figyi a diéta ilyen, mindig előfordul hogy elcse.sszük, no problem, pár kiló max feljön, majd leadod.Nagy cucc. Ha máskor nem tudsz a kísértésnek ellenállni, azért a palacsintát ne kend meg nutellával, nem a hajnali nutellás palacsintával rontottad el hanem azzal hogy egy nap bevágtál 3-at. Ha nagyon ilyen lisztes, szénhidrátos étel után vágysz 1 darab palacsinta semmi töltelék, melegen kíváló, de ritka legyen az ilyen:)

Vacsira pedig nem kell enni, ha mégse bírsz ellenállni 1-2 gyümölcs belefér

2011. aug. 11. 12:17
 8/19 anonim ***** válasza:

*ma 11:43-osnak

te olyan okosakat tudsz mondani hogy rendszeresen legurulok itt a székről, áruld már el te hogy étkezel, mit sportolsz, hány kiló vagy, hogy nézel ki. Nagyon miss tökéletesnek érzed magad (belefutottam már több hozzászolásodba is... förtelem amit beszélsz)

2011. aug. 11. 12:22
 9/19 anonim ***** válasza:

vacsira 1-2 gyümölcs?

ez véletlen nem az a bizonyos "este nem kell enni" baromság, ami a szervezet tápanyaghiányos állapotához jó?

2011. aug. 11. 12:22
 10/19 anonim ***** válasza:

miért lenne tápanyag hiányos állapot? ez messze nem az. Épp azt mondom hogy vacsira(lefekvés előtt 2-3 óra) nem kell enni,minek egyen estére? ha pedig netán a kérdező mégis megéhezik belefér valami gyümölcs amit szeret.

Viszont jól kitértél a kérdés alól, szted mindenki rosszul csinál minden diétát, viszont azt hogy te mégis hogy táplálkozol, mit mozogsz, már arra nem akarsz válaszolni, szééép

2011. aug. 11. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!