Nagyon elcsesztem a diétámat?
Tegnap ettem reggelire 1 szelet telj. kiörl.kenyeret szalámival
Ebédre anyukám palacsintát főzött,3 nutellásat ettem (ezt olyan 1-2 óra táján)
Uzsonnára ettem grillcsirkét (nem sokat)
Vacsira ugyanúgy grillcsirkét.
Spinning edzésen voltam,tudom,hogy nem volt jó választás a palacsinta,de szerintem tisztességesen ledolgoztam.
Hajnali 4kor felriadtam,mert fájt a hasam éhes voltam.Kimentem 1 palacsintát megenni,mert hirtelen az volt elől és nem volt kedvem húst melegíteni félkómásan.
Ezzel ugye nem rontottam el a hajnali 1 darab nutellással?
???
diétában miért szerepel palacsinta?
1 db. palacsinta, ha nem egy 10-20 dekás óriás (de még akkor sem ront el semmit) mégcsak nem is igazán számít, bár továbbra sem része szálkásító étrendnek.
a napi 4 étkezés + 1 hajnalban már egész jó, de minden étkezéskor ehetnél húst. a hajnali kaját készítsd be a mikróba még este :)
vagy, egyél annyit lefekvés előtt, hogy ne legyen szükséged éjszaka ezért felkelni (megjegyzem aki nagyon komolyan veszi az étrendet, úgy tudom tart éjszakai étkezést).
ha fáj a hasad, és ilyet kérdezel felteszem nem feltétlen értesz étkezéshez, jobb lenne segítséget kérni.
De értek hozzá,tudom,hogy alacsony Ch sok hús,fehérje,de egyszeri alkalom volt :)
Csak remélem,hogy ezzel az első botlással nem rontottam el.
hmmm. aham.
akkor mint írtam, nem. élelmiszerekből (tehát nem mérgekből) kisebb adagok nem nagyon befolyásolnak semmit. legfeljebb az optimálishoz képest csökkentené a fogyásod ütemét, egyrészt mint be nem tervezett bevitt energia, másrészt mint fehérlisztes, cukros, olajos élelmiszer.
én 2napja ettem meg 3palacsintát este. Anyósom kínálgatta,és nemtudtam nemet mondani,feneegye meg:D
De nem lett semmi gond belőle.
Ha tényleg tudod, miről van szó (hogy kell kajálni), tényleg egyszeri (vagy kétszeri) alkalom volt, akkor nem rontottál el semmit.
1 palacsintától nem lehet meghízni, sem reggel, sem éjjel. Még 4 palacsintától sem lehet.
Ha rendszeresen csinálnád, attól lehetne.
hát ja!
Figyi a diéta ilyen, mindig előfordul hogy elcse.sszük, no problem, pár kiló max feljön, majd leadod.Nagy cucc. Ha máskor nem tudsz a kísértésnek ellenállni, azért a palacsintát ne kend meg nutellával, nem a hajnali nutellás palacsintával rontottad el hanem azzal hogy egy nap bevágtál 3-at. Ha nagyon ilyen lisztes, szénhidrátos étel után vágysz 1 darab palacsinta semmi töltelék, melegen kíváló, de ritka legyen az ilyen:)
Vacsira pedig nem kell enni, ha mégse bírsz ellenállni 1-2 gyümölcs belefér
*ma 11:43-osnak
te olyan okosakat tudsz mondani hogy rendszeresen legurulok itt a székről, áruld már el te hogy étkezel, mit sportolsz, hány kiló vagy, hogy nézel ki. Nagyon miss tökéletesnek érzed magad (belefutottam már több hozzászolásodba is... förtelem amit beszélsz)
vacsira 1-2 gyümölcs?
ez véletlen nem az a bizonyos "este nem kell enni" baromság, ami a szervezet tápanyaghiányos állapotához jó?
miért lenne tápanyag hiányos állapot? ez messze nem az. Épp azt mondom hogy vacsira(lefekvés előtt 2-3 óra) nem kell enni,minek egyen estére? ha pedig netán a kérdező mégis megéhezik belefér valami gyümölcs amit szeret.
Viszont jól kitértél a kérdés alól, szted mindenki rosszul csinál minden diétát, viszont azt hogy te mégis hogy táplálkozol, mit mozogsz, már arra nem akarsz válaszolni, szééép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!