3hét alatt fogytam 3kg-t, ha ma este berúgok akkor az tönkreteszi a diétámat?
ugye állítólag az alkohol nagyon hizlal, és ma este buliba megyek. most lehet mondani hogy nem kell berúgni, de ez egy ilyen buli lesz ma :D szóval nagyon tönkreteszi a fogyókúrát?
F
Első kommentelőnek üzenem, hogy keressen rá az alkoholos italok kalória tartalmára! Igen, az alkohol hízlal! Kivonja szervezetből a vitaminokat és elvonja a vizet!
A kérdezőnek üzenem: élvezd az életedet, bulizz:) néha kell egy alapos berúgás, nem lesz tőle bajod:) Mindenki megérdemel egy eresz el a hajam bulit. S ha végén kirókázol mindent, még jobb:)
Szóval igyál nyugodtan, elalvás előtt igyál meg egy nap pohár ásványvizet, másnap pedig 100%os gyümilevet a vitamin pótlásra, és semmi baj! ÉÉésss fogyókúrázz tovább, mintha misem történt volna. 24/L
Elhiszem, hogy hizlal, de gondolom ez annál sokkal összetettebb dolog, minthogy egy pohár kólára azt mondjuk, hogy megigyam-e vagy sem, mert elhízom.
Lehet, hogy szerencsés testalkatomból adódóan gondolom azt, hogy aki nem a bevitt cukros folyadék mennyisége az alapvetően meghatározó dolog. gondolnék itt arra, hogy aki egy buli előtt attól parázik, hogy oda a fogyókúrája mert kivételesen nem tiszta vizet iszik, annak már nem csak az elfogyasztott folyadék mennyiséggel van baj.
Most sértegeted a kérdés kiírót?
Mert ha igen, el vagy tévedve. Bárcsak megtudnád milyen keményen fogyókúrázni, s lassan, de tartósan elérni az eredményeket. Logikus, hogy nem akar mindnet elrontani egy görbe este miatt...
Igyál nyugodtan, ennyi neked is jár. Nem fog visszajönni az a 3 kiló. táncolj, menj haza majd taxi/busz helyett gyalog, és le is ment. És gyümölcslé másnap!!!
Nem! Félre értettél dehogy akartam a kérdezőt bántani. eszembe se jutna. Elismerem, hogy vannak emberek akinek nincs szerencsés testalkata. Nő vagyok. Még nem szültem. A szülés után én se tudom, hogyan változnak a dolgok.
Csak arra akartam kilyukadni, amit írtál, hogy ha normálisan eszik, táncol bulizik, izzad, esetleg ne adja az ég még rókázik is egy jót, sétál a buliba (ha lehetséges), nem hiszem, hogy parázni kellene. Nem hiszem, hogy ezen a folyadékon múlna a fogyókúra. Ha jó másnapos lesz, nem hiszem, hogy másnap a kajára rá tud majd nézni. Feltöltődik kikapcsolódik, és a jövőhetet újult erővel kezdi.
Ezért írtam, hogy nem hiszem, hogy annyira azon a folyadékon múlna a dolog.
HÖHÖ :D
nem tudsz egy este alatt visszahízni, igyál helyettem is! :) egs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!