Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon elcsesztem a diétámat?

Nagyon elcsesztem a diétámat?

Figyelt kérdés

Tegnap ettem reggelire 1 szelet telj. kiörl.kenyeret szalámival

Ebédre anyukám palacsintát főzött,3 nutellásat ettem (ezt olyan 1-2 óra táján)

Uzsonnára ettem grillcsirkét (nem sokat)

Vacsira ugyanúgy grillcsirkét.

Spinning edzésen voltam,tudom,hogy nem volt jó választás a palacsinta,de szerintem tisztességesen ledolgoztam.

Hajnali 4kor felriadtam,mert fájt a hasam éhes voltam.Kimentem 1 palacsintát megenni,mert hirtelen az volt elől és nem volt kedvem húst melegíteni félkómásan.

Ezzel ugye nem rontottam el a hajnali 1 darab nutellással?

2011. aug. 11. 11:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

b.szd meg ne legyél már gyökér! nem frissítem 2 percenként az oldalt, nem láttam, hogy írtál nekem címzett kérdést.

én nem sportolok. vannak fontosabb dolgaim. de van egy példa: amikor az idióta ember nem fogdja meg a jó tanácsot a dohányzó kövér orvostól, mert az is egészségtelenül él. mert ilyen előfordul, tapasztalatból mondom.

arra akarok célozni, hogy az én példám nem kell, hogy lelkesítsen bárkit is, sőt senkinek sem kell úgy élnie mint én, mert úgysem tudna.

de, hogy lásd mégse térjek ki a kérdésed elől, kicsit talán tanulságos legyen, hogy írok:

harcművész vagyok, a testem általában a végletekig van élezve, persze ez változik a pillanatnyi edzéstervtől természetesen. a vérkoleszterin szintem éppenséggel a kézi mérőkészülék kimutatási határértéke alatt van, a testzsíromat ugyan már régebben mérettem, de szemmel láthatóan nem zavaróan magas.. igen alacsony. mondjuk én valóban nem szeretem, ha valami hátráltat a mozgásban, tehát így érzem hatékonynak.

az emberi szervezetnek pedig szüksége van éjszaka is tápanyagokra, többek között fehérjére. és bár jóllehet, te egy növényevőnek érzed magad, a tény, hogy ide írsz jól tükrözi, hogy te is leginkább a bolygó uralkodó fajának (egy egyszerűbb típusához) tartozol, így megilletne Téged is az egyenletes teljesértékű fehérjeellátás. amennyiben Te ezzel nem élsz, az sajnálatos, sajnos a gazdasági és politikai helyzet nem teszi lehetővé minden ember számára a kiegyensúlyozott, dús és teljes értékű tápklálkozást. illetve van aki ezt megveti magától. az nem sajnos, legalább több marad másnak.

esetleg egyéb értelmetlen kérdés?

2011. aug. 11. 13:49
 12/19 anonim ***** válasza:

48%-os te hülyébb vagy egy hintalónál :D

Nem baj kezdem megszokni a fajtádat. Legyen annyi elég, hogy Aczél beszél jól. Lehet nem testépítő, lehet nem ment bele ennyire a témába, ettől függetlenül helyesen írta le. Este fehérje kell méghozzá lassan felszívódó fehérje. Ha te nem vacsorázol akkor szégyelld el magad. Tökéletes katabólikus hatást érsz el (ha 5kor kajálsz utoljára és reggel 8kor reggelizel akkor 12 órán keresztül fehérjehiányos állapotot idézel elő), ami egyenes út az izomvesztéshez. Persze ha te mint birka nő, le se sz4rod, hogy mennyire lesz feszes a tested akkor csináljad.

2011. aug. 11. 14:06
 13/19 anonim ***** válasza:

12:17

„Vacsira pedig nem kell enni, ha mégse bírsz ellenállni 1-2 gyümölcs belefér”

Nagy az Úr… kertje, kár, hogy nem az Édené.

Kérdező:

Feltéve, hogy mozogsz, és megettél pár palacsintát, így megmondom, hogy nem hízol el tőle.

2011. aug. 11. 15:21
 14/19 TOMAtm ***** válasza:
nem rontottad el mert a glikogénraktáraid telítené a szervezet ha megennél 10 palacsintát is.az azzal járna h a szénhidrát lekötésére a szervezet felvenne 2 kiló vizet,amit neked a mérleg pluszkilónak mutatna,de valójában nem híznál egy grammot sem.csupán visszatöltené a raktárat a test.ezt meg fogja tenni a diéta után is,csak max lassabban.a kalóriabeviteltől függ.
2011. aug. 11. 17:59
 15/19 TOMAtm ***** válasza:

gyümölcsöt ne egyél este mert a gyümölcscukor szénhidrát és az nem kell este.egyél helyette sovány túrót,csirkemellet mert fehérje viszont kell h ne izmot bontson a szervezet hanem zsírt.

[link]

ezt olvasd el 'esteneegyél úr/nő' talán megy a hülye fejedbe egy kis értelem,mert rálátásod nincs csak osztani tudsz.

2011. aug. 11. 18:05
 16/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat !:)
2011. aug. 11. 20:25
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
oh szinte tudtam h body buildinger hihetetlen! Lufik, ezt tudom mondani, a lufi pedig ha leereszt nagyon csúnya lesz a vacsimat pedig nem változtatom meg néhány i.dióta lufis majom miatt, csináljátok csak...sztem undorító az ilyen ember aki pedig tömi magába a sok sz.t az messziről ki lehet lőni az ilyet. Na csá
2011. aug. 11. 22:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nahát csak sallert kapnál ettől a lufis kéztől, el is törne a nyakad :)
2011. aug. 12. 06:05
 19/19 anonim ***** válasza:

lufis. most már valóban szívesen felkoncolnálak. van egy olyan szint, ami fölött a hülyeség már veszélyes.

és az összes hozzászólásodból látszik, te hülyébb vagy mint hosszú.

2011. aug. 12. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!