Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel ugye elcsesztem a diétám?

Ezzel ugye elcsesztem a diétám?

Figyelt kérdés

Reggel még jól indult a napom.Reggelire ettem 15dkg zsírszegény túrót 10dkg szőlővel(gondolom sokan most azt fogják mondani, hogy szőlőt sem lehet enni, ha diétázik az ember, mert sok a cukor benne).Aztán tízóraira ettem egy nagyobb almát.Ebédre ettem 15dkg tonhalat 1 paradicsommal.És amivel totál elrontottam a diétám, az a 45g kit kat csoki volt a hal után, amiben 230 kcal volt.

Tudom, gyenge vagyok, hogy nem bírtam ki, de már rég ettem csokit, és nagyon megkívántam.Ma már nem kéne enni, ugye?

Egyébként délután megyek konditerembe.

2011. szept. 3. 11:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Na először is: tessék rendesen aludni. Másodszor: tessék rendesen enni. Sokan talán nem tudják, de a szellemi tevékenység is energiát igényel. Néhány kocka csokit nyugodtan ehetsz minden nap. Ha ezt a kettőt megfogadod, hamarosan más szemmel nézed a világot. Korgó gyomorral, kimerülten nem csoda, ha lehangolt vagy.

Azt nem értem, miért nem tudtál nyáron pihenni? Napi 12 órát edzettél? Biztos nem.

2011. szept. 3. 12:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Látogasd meg az iskolapszichológust. Nem ciki. (Persze nem kell fél osztályod orrára kötni.) A pszichológusban pedig megbízhatsz, ráadásul segíteni is fog.
2011. szept. 3. 12:20
 13/16 anonim ***** válasza:
mennyi beteg unatkozó fiatal van , hihetetlen. ennyire üres lenne az életük?
2011. szept. 3. 13:30
 14/16 anonim ***** válasza:

Bakker...nehogymár kemény 15évesen ennyire elfoglalt meg stresszes legyél!!?? Mi lesz ha majd dolgoznod kell,mert el kell tartani a családot,háztartást vezetni,gyereket nevelni?Akkor majd élesben megy a játék,mert ha nincs pénz nincs mit enni és nincs hol lakni. Most még ha valami nem jön össze max kapsz egy karót.

Csak szólok hogy ennyi időd és nyugalmas életed mint most sohasem lesz!

2011. szept. 3. 14:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy elcseszted. Ez a legrosszab hozzáállás. Egy hosszabb ideig tartó diétában nincs olyan, hogy ne legyen kilengés. És ez az, ami elszokta rontani az egészet. Régen én is ilyen voltam. ETtem kicsit többet, és máris úgy voltam vele, hogy mind1 már az egész.

Most már lassan 1 hónapja tartom a diétám, de múlthét végén benyomtam egy istenes adag bolognait sok sajttal este 9kor. És másnap ugyanúgy folytattam. És nem is híztam meg tőle :P :)

2011. szept. 3. 14:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Keress fel egy pszichológust nagyon gyorsan. Az írásod alapján érződik, hogy nincs minden rendben veled ott benn.
2011. szept. 3. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!