Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért ne adjam fel?

Miért ne adjam fel?

Figyelt kérdés

2 hónapja kezdtem. 85 kg/175 cm.

Kalóriaszámlálás, sport.

Ma felálltam a mérlegre és 82 kg-ot mutatott. Iszonyat elkeseredtem, mert 1 hónapja is ennyi volt.

Szeretnék lefogyni szeptemberig 70 kilóra, de most nagyon dühös vagyok.

Van ennek értelme?

Kis biztatás jól esne.

2018. jún. 4. 09:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha most feladod, akkor szeptemberben is 82 kiló leszel. Vagy 85, esetleg 90...

Ha nem adod fel, akkor addigra 82 kilóval is jobb alakod lesz: több izom, kevesebb zsír, simább bőr. De az is lehet, hogy szeptemberre így 75 kiló lehetsz... Ami nem 70, de lényegesen jobb, mint a 85.

Itt a nyár! Lehet úszni, biciklizni, reggelig táncolni, kirándulni. Olcsó a zöldség és gyümölcs. Főleg a paradicsom (bőrfeszesítő) és a dinnye lesz jó barátod. Egy-egy nap csak ezt eszed, és beindul a fogyás újra.

Szaunázni meg sose volt egyszerűbb. 😆 Felveszel egy melegítőt.

Nem vicc! Bekened magad valami zsírégető krémmel (koffeines, chilis, fahéjas, akár te is csinálhatsz olcsón), erre folpack, vastag pulcsi, melegítő nadrág, és kimész egy 20 perces tempós sétára. Közben megiszol egy liter vizet, hogy izzadj rendesen. Utána letusolsz váltó zuhannyal. Így nem lesz plötyi a bőröd a fogyástól.

Heti egyszer sós vízben is érdemes lazítani, az is feszesít.

2018. jún. 4. 09:37
 2/3 anonim ***** válasza:
90%

Nekem 1, sőt több év után sem szokott felmerülni a feladás, inkább változtatok valamin, ha láthatóan rossz a módszer.

Mivel ha van egy jó módszered és be is tartod, akkor lefogysz, tényleg jó módszer esetén különösebb nehézségek nélkül.

Vannak stagnálások kalóriadeficitben is, de 1 hónap elég sok. Gondolom, túl sokat eszel. Ha nem fogysz, csökkenteni kell a bevitt kalóriamennyiséget vagy fokozni a mozgást, mivel nyilván rossz a tipp erre vonatkozólag. Előre nem tudhatod, mikor kerülsz deficitbe, ki kell tapasztalni s megfelelően módosítani.

2018. jún. 4. 13:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne a kilókat nézd! Én is ugyanannyi vagyok most, mint az alakformálásom előtt, de a testzsírszázalék csökkenése miatt jelentős az eltérés a külsőmben.
2018. jún. 4. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!