Elég sokat ettem egészségtelen kajákból az elmúlt egy hónapban? Felszedtem 5 kilót. Hogxan adjam le? (Többi lent)
Tavaly januártól életmódot váltottam, igyekeztem tisztán enni, kivéve a menzakaja, amivel nem tudtam mit csinálni. De ezzel és a kalóriaszámolással és a sporttal elértem az álomsúlyt. Nem fogytam sokat, nem voltam túlsúlyos. Kb 5-6 kilót fogytam, aztán tartottam és ez így jó volt. Ám a március végén összejött minden rossz dolog és eléggé elhanyagoltam magam, össze-vissza ettem. Ne mondjátok, tudom hogy hülye voltam. Észre sem vettem magamat, csak most, hogy vettem elő a nyári kis nadrágjaimat és felpróbáltam az egyiket és nagyon szűk! Teljesen bepánikoltam, ráálltam a mérlegre és 5(!!) kilót híztam. Megnéztem magam a tükörben, láttam hogy narancsbőrös lett egy picit a fenekem és a derekem és az alhasam is hájasabb lett. Nagyon elkeseredtem, hogy hogy lehetek ilyen?! A kalóriaszámlálást elhagytam egy ideje, mert kezdtem beleőrülni. A kérdésem az lenne hogy hogyan tudnám leadni ezt a kis felszedett 5 kilót? Ha visszatérnék az egészséges életmódhoz és sportolnak mellé akkor menne? Az életmód alatt azt értem hogy semmi fehér liszt, cukor, étolaj, kivéve a menzai kaja, azt sajnos nem tudom megoldani máshogy. De azt is "egészségesebbé" tettem, pl a tésztát s levesből nem eszem meg, ha a második valamilyen tészta akkor csak keveset eszem. A sport alatt a heti 3-4 futást értem, és heti 1-2x járnék edzőterembe crossfit órára. Ez így elég, hogy leadjam a felesleget? Vagy muszáj lenne visszatérnem a kalóriák pontos számolgatásához? Mennyi idő alatt menne le így? Ti mit javasoltok? Előre is Köszönöm a válaszokat!
17/L
166 cm/57 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!