Hogyan adjam le a hasamról a felesleget?
Figyelt kérdés
az a helyzet h kövér nem vagyok de van egy kis pocakom.
tudtok mondani esetleg valami sportot amitől megeddződök kicsit? vagy ami nektek bevált?
14/L
2017. jún. 9. 18:37
1/10 anonim válasza:
Sajnos ez így nem megy.
Ha fogysz, az isten se mondja meg, honnan megy le. Ha sokat fogysz, akkor a hasad is kisebb lesz.
2/10 A kérdező kommentje:
vagy valami otthoni tornagyakorlatokat, meg ilyesmiket
2017. jún. 9. 18:58
3/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ XD
én kicsit később lüldtem a kommentet nem a válaszodra írtam :D
2017. jún. 9. 18:59
4/10 A kérdező kommentje:
de biztos vannak olyan gyakorlatok amivel a hasat lehet eddzeni, nem?
2017. jún. 9. 19:01
5/10 anonim válasza:
Vannak, de azoktól nem lesz kisebb, csak izmosabb. Ha mellé nem fogysz, akkor az izmok fejlődnek ugyan, de a zsírréteg mögött.
6/10 anonim válasza:
Én már három éve edzek hasra, amitől csak nagyobb lett, mivel olyan a genetikám, hogy az izom közepe kidudorodik.
Testzsírra nincs hatással, csak az izom fejlődik.
7/10 Andizsuzsi válasza:
Még van 4 napod a testitanárodhoz fordulni bizalommal.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
És mitől tudnék egyébként lefogyni?
2017. jún. 11. 08:54
10/10 Andizsuzsi válasza:
Nem tudom, miért lettem lepontozva. A tesitanár pontosan ismeri a kérdező testalkatát, izomzatát, mozgáshoz váló hozzáállását, azt, hogy kell-e fogynia, stb. Személyre szabott tanácsot tud adni szemben velünk, akik csak általános igazságokat mondhatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!