Hogyan lehet eltüntetni a hasamról a minimális felesleget?
Figyelt kérdés
Alapból vékony vagyok, nem kellene fogynom, de szülés után vagyok és a hasamon van egy pici felesleg. Igazán nem is annyira zsír, inkább csak lazább az egész, vagy a bőr van megnyúlva. Heti 5-ször tornázom, a lábemelésektől szépen formásodik felül a hasam, de alulról nem tűnik el a felesleg. Ezt milyen diétával lehet elérni? Csak kisebb változtatásokra gondolok, mert igazából ez csak egy kis finomítás lenne az alakomon. Koplalni, drasztikus dolgokba belemenni nem akarok. Tudom, hogy helyi zsírégetés nincs. Mit tegyek?2014. febr. 3. 13:08
1/2 anonim válasza:
Hát ez jó kérdés... Nekem 49 kilósan is van egy kis hasam, pedig mindenhol máshol tök feszes és vékony vagyok. :( Nem tudom, valaha el fog-e ez tűnni??
Mindenesetre próbálkozz tovább a tornával, de kifejezetten a hasadat is eddz: felülések, hulahopp karika, stb.
Koplalni nem is kell.
2/2 anonim válasza:
Ha az kinyúlt bőr, ami szülés után eléggé valószínű, akkor sajnos az meg fog maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!