Hogyan adjam le tartósan ezt a 4 kilót?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 4 kilót kéne fogynom a következő versenyemig (judo) hogy benne legyek a súlyomba. Edzek rendszeresen, viszont nem tudom megállni hogy ne egyek ezt azt néha, gondolok ilyenkor edessegre stb. Eddig sose volt bajom a fogyasztással, mindig jól ment, most viszont alig tudom leadni ezt a 4 kilót. Fontos lenne, hiszen versenyen így nekem is könnyebb lenne. Az edzőmmel próbálunk valamilyen étrendet kialakítani, de addig is nagyon örülnék ha valaki leírna egy bevált diétát, ételeket, ami segítene. Köszönöm !2017. aug. 13. 21:42
1/2 anonim válasza:
Égess több kalóriát mint amennyit eszel
Pl. ha eszel 1000 kalóriát csakk akkor fogysz fogyni ha 1001-et égetsz el
2/2 anonim válasza:
Szaunázz mérlegelés előtt, az simán lehet egy kiló mínusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!