Hogy ne adjam fel a diétát, amikor látom, hogy többet mutat?
Figyelt kérdés
Múlthét vasárnap megjött a bajom, 77.2kg-ot mutatott a mérleg, gondoltam de jó, január eleje óta végre lement 2kg. Most szombat, vasárnap megint mértem magam 78.5. Teljesen el vagyok keseredve 1200-1300 kcal -át eszem naponta, esténként tornázok is, család eszi a jobbnál jobb sütiket, én azt se, erre nem fogyok, hanem ugyanannyi a súlyom, majdnem, mint amikor másfél hónappal ezelőtt belekezdtem2018. febr. 11. 10:04
1/4 anonim válasza:
Nem tudom mit értesz torna alatt, ha azt hogy felüléseket meg ehez hasonló gyakorlatokat csinálsz ezekkel tök feleslegesen fárasztod magad. Fogyáshoz aerob mozgást kéne végezni pl futás, szobabicikli stb. Amugy 2 kilo az semmit nem jelent ennyi ingadozás mindig jelen lehet. Lehet csak víz vagy szimplán kaja után mérted magad kaki előtt ez is simán lehet két kilo, és másfél hónap alatt csodákat azért ne várj. Edz rendesen nem tinglitangli tornázással és akkor majd kb 3 hónap után majd jelentősebben lentebb lesz a mérleg nyelve de semmiképp ne add fel. Nem kell halálra edzeni magad én heti 4 szer szoktam 40-60 percet mikor hogy van kedvem szobabiciklizni ez 400-600 kalóriát jelent. 40-60 perc tornával kb 100 kalóriát ha eltudsz égetni már király vagy.
2/4 anonim válasza:
Ilyen esetben szerintem add fel a diétádat! Viszont ne térj vissza az eszek mindenből annyit amennyit csak bírok stílushoz. Ülj le olvas utána részletesebben a kalória deficitnek, a makró nutrienseknek és a mozgás szerepének a fogyásban. Rengeteg forrás van az interneten ami hasznos lehet neked is. Ott a body.builder.hu vagy youtubon ott van Orosz János, Torma Valentin. Rengeteg angol nyelvű cikk van az interneten. Egy tipp a most divatos diétákat, a női magazinos szét választó, káposzta leves stb. diétákat hagyd a fenébe.
3/4 anonim válasza:
Annyiszor leírjuk: a testsúly ingadozik! Főleg nőknél, ahol a havi vérzés bekavar. Ha reális eredményt szeretnél, kb. egy hónap legyen az összehasonlított adatok között. Például mérd megad a vérzés első napján, vagy a vérzés elmúlása utáni első napon, és azokat az értékeket hasonlítsd össze! Egy hónap altt kb. 2 kilót kellene fogyni. Ha ez nincs meg, akkor felül kell vizsgálni az étrendet.
4/4 anonim válasza:
Nekem mielőtt megjön (baj? Miért? Működik a tested..) van, hogy 2 kiloval többet mutat. Meg utána pár napig még. Teljesen természetes, tartsd a diétát és nézd meg jövő héten ilyenkor mennyit mutat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!