Amikor pihentetem a diétát miért kívánom annyira a savanyút es ecetes dolgokat? Tobbi lent
Fehérje tartalmú diétát követek.minden kb2. Héten rámjön az, hogy basszus nekem meg kell ennem magába egy doboz mustárt vagy savanyúságot vagy valamilyen ecetes csípős savanyú almapaprikát. Ezt mind magába. Édességet nem kívánom annyira.
Nem vagyok terhes.
26/nő
Sav + valszeg ásványi anyagok is.
Egyébként miért is vagy direkt hülye? Ha egyszer a szervezeted világosan és követlezetesen jelzi, hogy az étrended rossz, akkor lehet, hogy nem kéne tovább csinálni, nemde?!
Gondolom, több oka lehet. Én is kívánom a savanyút, de elég rendszeresen évtizedek óta, anyám szerint savhiányom van. Nincs ezzel nagy baj, az átlagnál több ecetet eszem és kész :)
Talán írhatnál a diétádról, hogy mégis milyen, hátha rájövünk, mit rontasz el, mert így hirtelen ilyen kívánósság az bizonyára valami hiányra utal... Nem tudom értelmezni azt, hogy fehérje tartalmú, a fehérje a legfontosabb makrotápanyag bizonyos szempontból (mert a zsír is kell, de fehérjéből több), minden épeszű diétában van fehérje s egyetlen normális diéta sem túlnyomórészt arra épül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!