Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Amikor pihentetem a diétát...

Niceszisz kérdése:

Amikor pihentetem a diétát miért kívánom annyira a savanyút es ecetes dolgokat? Tobbi lent

Figyelt kérdés

Fehérje tartalmú diétát követek.minden kb2. Héten rámjön az, hogy basszus nekem meg kell ennem magába egy doboz mustárt vagy savanyúságot vagy valamilyen ecetes csípős savanyú almapaprikát. Ezt mind magába. Édességet nem kívánom annyira.

Nem vagyok terhes.

26/nő

2017. dec. 18. 09:39
 1/6 A kérdező kommentje:
Minek a hiányát szenvedi a szervezetem?
2017. dec. 18. 09:41
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Sav + valszeg ásványi anyagok is.

Egyébként miért is vagy direkt hülye? Ha egyszer a szervezeted világosan és követlezetesen jelzi, hogy az étrended rossz, akkor lehet, hogy nem kéne tovább csinálni, nemde?!

2017. dec. 18. 11:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Szedek multivitamint és magnéziumot. A diétát személyi edző tanácsolta amivel már 40kgot leadtam( most vagyok80kg)
2017. dec. 18. 11:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Gondolom, több oka lehet. Én is kívánom a savanyút, de elég rendszeresen évtizedek óta, anyám szerint savhiányom van. Nincs ezzel nagy baj, az átlagnál több ecetet eszem és kész :)

Talán írhatnál a diétádról, hogy mégis milyen, hátha rájövünk, mit rontasz el, mert így hirtelen ilyen kívánósság az bizonyára valami hiányra utal... Nem tudom értelmezni azt, hogy fehérje tartalmú, a fehérje a legfontosabb makrotápanyag bizonyos szempontból (mert a zsír is kell, de fehérjéből több), minden épeszű diétában van fehérje s egyetlen normális diéta sem túlnyomórészt arra épül.

2017. dec. 18. 14:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Én úgy étkezem hogy : mindennap hús zöldség és rizs. Semmi tejtermék. Szénhidrátból csak rizs es zoldsegek es minimális gyümölgy. Még kávézok is rendszeresen.
2017. dec. 18. 14:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Es semmit nem fűszerezek. Mindent natúran. Lehet ez a baj
2017. dec. 18. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!