Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti hogyan veszitek rá magatoka...

Ti hogyan veszitek rá magatokat, hogy nem adjátok fel a diétát, amikor úgy érzitek semmi motivációtok, kedvetek hozzá?

Figyelt kérdés

Én most jutottam el ide. Igazából nem is diétázok, életmódot váltottam, de előtte szinte soha semmi egészségeset nem ettem, minden nap nasiztam. Ennek ellenére nem voltam nagyon kövér. A nyáron leadtam 7 kilót és igazából már így is normális a súlyom maximum 2-3 kiló lenne még hátra. De legszívesebben visszaállnék az eredeti táplálkozásomra, zabálnám egész nap a csokit, chipset, sütiket, szendvicseket. Persze tudom, hogy tönkretenném vele 4 hónap munkáját és nem akarom, ezért megállom, csak mértékkel nassolok néha, de nagyon-nagyon nehezen tudok ellenállni és így szenvedés minden nap. Úgy érzem minden akaraterőm, motivációm, kedvem elhagyott. Titeket mi ösztönöz arra, hogy ne adjátok fel? Előre is köszönöm.

L/19

2013. szept. 28. 11:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
mert pontosan tudom mi a célom és ez nekem most mindennnél fontosabb, az, hogy csinos és karcsú legyek (elengedhetetlenül fontos, De!) másodlagos szempont, fő motivációm igazából más, lassan fél éve csinálom, 21 kilót fogytam, semmilyen körülmények között nem hagynám abba, nem tántorítana el semmi, nem ennék meg egy csokit vagy sima pizzát még véletlenül sem (magamnak máshogy elkészítve más), de nem is érdekel, az sem érdekel, ha más valaki mellettem olyat eszik, vagy a lakóközösségemben vannak olyanok, akik tök egészségtelenül isznak-esznek mindent, erősebb vagyok, mint valaha, engem a "bosszú" is motivál és igen, nemcsak másoknak terem babérlevél
2013. szept. 28. 13:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanígy vagyok vele, mint az Első.

Baromira nem érdekel ha ünneplés van, ha mellettem chipset rágcsálnak tv közbe-én rágom a sárgarépát:D, ha ebéd után desszert is van, akkor nekem a desszert alma vagy túró fahéjjal, röhöghet akárki, csúfolódhat erős vagyok és kitartó, mindennél fontosabb, hogy bizonyítsak magamnak, hogy én is képes vagyok rá. Ha az ebéd jó kis túrós tészta szalonnával vagy hasonló, akkor már előző este megfőzöm a kis köles adagomat pl 2db főtt tojással, hozzá egy kis uborka saláta-így nincs vita, hogy jaj de hát ez drágább stb, mert nem az és nem is néz ki sztem gusztustalannak, olyan mint a tarhonya. Egy a célo és ehhez csak 1 út vezet, mozgás, pihenés, munka, házimunka, tanulás, megfelelő étrend, és vmi nem csinálok rosszul. 80ról kezdtem 1 éve most 58-nál járok, még pár kg és okés.

Mindenki röhöghet rajtam, de nem érdekel.

2013. szept. 28. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Amikor nincs motiváció, nincs kedv (a kedv is egy motiváció) akkor mit nem adsz fel? Akkor már fel lett adva. Ha nincs motivációd, akkor nem kelsz fel reggel.. nincs mit tenni. Amíg csinálod, akarod addig van motivációd, legfeljebb ez kevés akarattal vagy kitartással párosul.

Egyébként miért ennél csokit és chipszet? És miért nem csinálsz/veszel cukormentes csokit, miért nem sütsz zöldség chipszet?

2013. szept. 28. 23:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Igazatok van, úgy érzem ez csak egy mélypont volt, már kezdek átlendülni a holtponton. Ma például már sokkal jobb lelki állapotban vagyok.
2013. szept. 29. 13:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Aludni kell a dolgokra, omega3-at enni, és törekedni a pozitív hozzáállásra.. nem könnyű, de nagyon sok minden fejben dől el.
2013. szept. 29. 14:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Tényleg fejben dől el :) És tudom, hogy nem adhatom fel, csak nehéz volt változtatni és még nehezebb betartani.
2013. szept. 30. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!