Olyan lusta barátnőim vannak, hogy nem tudok velük semmit sem csinálni. Tanácsok?
Hívom őket biciklizni, futni, görkorizni. Azt mondják : " haggyámáááá "
Aztán na modnom akkor sétáljunk el a kutyamenhelyre. " Dehogyis.... csak megsajnálom őket. "
A maximum amire képesek, hogy kint sétafikáljunk egy kört, és beszélgessünk.
De én meg egyedül nem szeretek görizni, sem biciklizni. :(
1. Keress másik barátnőket sportoláshoz.
2. Menj egyedül.
Megértelek..
Nekem is ilyen a legtöbb.Még az a szerencse hogy az unokatesóim 2 utcával arrébb laknak és ők nagyon sportosak..úgyhogy én is velük megyek bicózni meg futni.
A barátnőkkel már csak buliba járunk el, amiből szintén sportot űzünk :)
hol laktok?? biztos, hogy ők az igaz barátnőid? nekem róluk inkább pár disznó jutna eszembe XD :D bocs, ne haragudj...
arra figyelj, hogy a te kedvedet ne hagyd, hogy elvegyék! keress más haverokat!!!
Lehet külön barátnőd asportoláshoz, és külön a beszélgetéshez. Az még nem árulás!
Talán egy fiúnál kellene próbálkoznod, hátha aktívabb! Vag y menj el görkorizni, és ott csatlakozz más görkorisokhoz. Vag yha látsz valakit, aki egyedül korizik, menj oda, lehet, hogy örülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!