Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tereljem el a figyelmem...

Hogy tereljem el a figyelmem az éhségről, és egyek kevesebbet?!

Figyelt kérdés
Valakinek van valami bevált módszere? Pl ha én elvagyok foglalva nem jut eszekbe nassopnincsak ha unatkozok. Ha suliba vagyok jobb egy kicsivel de délután is csak 1 óra telik sportolással, ti miket vetettetek be az ilyen "étvágycsökkentés" céljából?

2018. máj. 8. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Répát eszek. Kimegyek a konyhába, megmosom, megpucolom, karikákra vágom, tányérra rendezem. Ezzel is elvagyok. Pár répa nem sok kalória, eltelít, és a bíbelődéssel az agyam is megkapta a tudatot, hogy ettem.
2018. máj. 8. 10:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Önuralom, vízivás, zöldségevés.
2018. máj. 8. 11:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem terelem el a figyelmemet, ha éhes vagyok, eszem. Illetve van olyan, hogy enyhe éhség, azt simán hanyagolom, nem is nehéz. De a valódi éhségre az evés a helyes válasz (ez esetemben nem kevés kalória, más nem segít a leglaktatóbb étrenden sem, ezért ügyelek, hogy ne legyek gyakran éhes).

Jó életmódot vetek be. Jó étrend, megfelelő elosztás, megfelelő mennyiségű mozgás, végső esetben kis kalóriadeficit, de mozgással azért nem gond elmélyítenem. Akkor jól tudok lakni egész napra és semmi gond, nem kell éheznem.

Nem nassolok, eszem, ha nagyjából ideje van és meg is éhezek. Nem eszem unalomból, boldogtalanságból vagy csak úgy, esélyem se lenne. Épp elég nekem a kései vacsora sziréndalának ellenállni, az sem sikerül mindig, de ha elhatározom magam, akkor azért általában igen.

2018. máj. 8. 11:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első írta a bíbelődést... Nos, olyan van, hogy evés helyett ételt készítek :) Ez kicsit veszélyes, főleg annak, aki nem én és csak megkívánja tőle az ételt, de nekem azért sokat tud segíteni. Persze inkább akkor, ha nem igazán éhes vagyok, csak étellel akarok valamit foglalkozni, szeretem készíteni és nézni is az ételt, nemcsak enni.

De a kávézás is jó tud lenni, az időszakos böjtölők nagyon tudják szeretni, hogy az üres kávé megengedett, mert kalória nem igazán van benne. Én azt nem szeretem, de nagy lazaságomban most raktam bele pár csepp tejszínt. A kávé az utolsó mentsvár, ha az se jön be, enni kell.

2018. máj. 8. 11:38
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
Sok sok víz. Rengeteget segít ha sokat iszik az ember. Illetve a legfontosabb a napi 5-6 étkezés. Persze megfelelő kalória mennyiség mellett, így nincs idő éhesnek lenni. Idő míg megszokja a szervezet.
2018. máj. 8. 13:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy az étrendeden kellene valamit változtatni, hogy ne legyél éhes (már ha egyáltalán éhes vagy, és nem csak a cukor hiányzik). Miket eszel?
2018. máj. 8. 13:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Úgy éhes nem szoktam enni ,hogy eleget ettem. Főleg munkahelyen szokott lenni,hogy nincs időm enni ,az üres kávé jó szokott lenni tényleg.
2018. máj. 9. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!