Hogyan egyek kevesebbet?
Első, teljesen normális a napi 3-szori étkezés, az a tippem, hogy a legtöbb ember így eszik, bár ki tudja? Mindenesetre sokaknak ez az ideális. Én valóban éhes lennék mellette, azért eszem napi egyszer (ha nem akarok fogyni, inkább kétszer) s így a nap egyetlen pontján sem vagyok éhes jó esetben, de van, akinek bejön a 2-3 fogyáskor. Kicsi kalóriakeretnél elég necces ötbe osztani az ételt, persze aki picivel is jóllakik vagy alibiétkezései vannak (3 tényleges étkezés s 2-szer egy natúr joghurt vagy egy paradicsom vagy efféle), annak működhet. Elég gyakori, hogy 5 kis étkezéssel éhezik valaki, 3 nagyobbal nem, ugyanannyi s ugyanolyan ételnél.
Kérdező, leginkább az étrenden múlik ez, tapasztald ki, téged mi laktat. Azért az elosztás is sokat számíthat, én pl. kiéheznék, ha túl későn ennék s akkor sokkal több kéne, mint az ideális evésidőmben. De van, akinek ez nem fontos.
Egy erős elhatározás sem árt, de tényleg egy jó, laktató étrend az igazi. Fehérjedús ételek, zöldség, rost, kevés szénhidrát vagy viszonylag sok, de összetett szénhidrát, kinek mi jön be, ez nagyon változatos a különböző embereknél.
Mozogj is, az is sokat tud segíteni s persze kell is az egészséges életmódhoz.
A jóllakottság érzés sokkal lassabban jön el, mint amilyen gyorsan az ételt be tudod lapátolni.
Egyél csak feleannyit mint egyébként ennél és várj 20 percet. Ha még mindig éhes vagy, akkor egyél még, de általában nem leszel az.
Én így dobtam le 10kg-ot 2.5 hónap alatt és értem el ezzel az ideális testsúlyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!