Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha este 6-7 után már csak...

Ha este 6-7 után már csak gyümölcsöt eszek és vizet iszok, akkor tényleg fogyni fogok?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz megállnom, hogy ne egyek most egy kis rizst legalább zöldséggel, mert egész nap strandon voltam és néhány szendvicset ettem, de szeretném mától elkezdeni ezt a "fogyókúrát". Max. 2-3 kilót szeretnék leadni. Nem sportolok és sajnos kicsit rendszertelenül eszek, de hallottam róla, hogy nappal azt ehetek, amit akarok csak este 7 után már ne egyek semmit. Gyümölcsöt lehet? Fogyok így 2-3 kilót egyáltalán?
2010. jún. 13. 22:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nyugodtan en is szoktam es megis lefogytam...;) En ebed utan mar nem is eszem csak joghurtot zoldseget puffasztott rizst meg gyumit...Egyel gyumit csak BANANT ne egyel...azt nem szabad..az veszes ..Az ananasz meg az alma zsiregeto :):):) Az ananasz kiba*ott finom ;))
2010. jún. 14. 03:03
 12/20 anonim ***** válasza:
1.23...Oh akkor a zoldseget se egyel mert lo segged lesz tole...Jesus kik ezek...A gyumolcs egeszseges es finom az egyetlen olyan edes forras amit ehetsz...Ne hallgass a sok anorexiasra...ezeknek mar a fu is hizlal amin mar evekota elnek....Mellesleg mozgassal mindent tudsz korigallni...Mozogj sokat!!!...Legyel sportos csajszi ;) Ha az a tudat van benned hogy en most sportos leszek..es nem fogyozok konnyebb a fogyokura ...hidd el nekem bejott..ne akarj fogyni sportos akarj lenni ;)
2010. jún. 14. 03:06
 13/20 anonim ***** válasza:

A gyümölcscukor igen elterjedt a növényvilágban, különösen a gyümölcsnedvekben, mézben. Innen ered a gyümölcscukor elnevezés is. Biológiai szempontból éppen olyan fontos, mint a szőlőcukor. A szervezetben a gyümölcscukornak szőlőcukorrá való átalakulása enzimes hatásra megy végbe. Így a gyümölcscukor is felhasználódik, de elfogyasztása után, az enzimes átalakítás késleltető hatása miatt, lassabban növeli meg a vércukor szintet, mint a szőlőcukor. Ennek gyógyászati szempontból nagy jelentősége van.

A gyümölcscukor a legédesebb ízű cukor, édesebb a répacukornál is, így ugyanolyan édes íz eléréséhez 30-40 %-kal kevesebb is elegendő. Ezáltal csökkenthető az energiabevitel. Cukorbetegek is fogyaszthatják, de számukra gyümölcscukorból és szorbitból napi 30 gr-nál több nem ajánlott.

A zöldség és főzelékfélék, gyümölcsök tartalmazzák a legtöbb gyümölcscukrot, emellett magas az élelmi rost-, vitamin és ásványi anyag tartalmuk.Az elhízás megelőzésében, az egészséges és diétás táplálkozásban az étrend alapját ennek a táplálékcsoportnak kell alkotnia.

A gyümölcscukor fogyasztása hozzájárulás az egészségesebb táplálkozáshoz.

2010. jún. 14. 08:58
 14/20 anonim ***** válasza:
Ui: minden tiszteletem a testépítőké, de szerintem semmi közünk hozzájuk. Itt senki nem testépít.
2010. jún. 14. 08:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Ez így nem igaz, ha egész nap egészségtelenül és sokat eszel, akkor hiába koplalsz este. Ha pedig egész napra elosztva egészségesen eszel, akkor akár este 8-kor is ehetsz egy egészséges vacsorát, mondjuk sovány sült húst és főtt zöldségköretet, vagy barnarizst. Inkább az étkezéseid minőségére figyelj oda, mint az időpontra.
2010. jún. 14. 10:09
 16/20 A kérdező kommentje:
akkor napi 5x egyek valami egészségeset, ezenkívül minden nap mondjuk egy alma?:)
2010. jún. 14. 10:35
 17/20 anonim ***** válasza:
Napi 5 elvileg tökéletes, mindenhol ezt ajánlják. Almából meg kettőt is ehetsz egy nap ;).
2010. jún. 14. 11:22
 18/20 clint ***** válasza:

nos mindenki az idióta női diéktól lett ilyen okos a gyümölccsel kapcsolatban...

olvasgassatok, ennyi.:

[link]

[link]

[link]

2010. jún. 14. 12:23
 19/20 anonim ***** válasza:
Este 6 után ne egyél semmit,márpedig ez azert szabály,ugymond,mert utána már nem igazán járkálsz,mozogsz és igy nem égetsz kalóriát.napközben pedig hülyeség,hogy azt ehetsz amit csak akarsz,mert 3 csoki bizony nemtesz jót a fogyókúrának.
2010. jún. 14. 12:28
 20/20 A kérdező kommentje:
persze, csokit amúgy sem eszek meg édességeket, mert nem szeretem
2010. jún. 15. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!