Ha este 6-7 után már csak gyümölcsöt eszek és vizet iszok, akkor tényleg fogyni fogok?
nyugodtan edd meg a riszt a zöldségekkel...
ez a 6 után nem eszünk marhaság nem tudom, miért olyan népszerű...nem mellesleg estére pont csak a gyümölcs, nem túl jó, mert jó sok gyomorsavat csinálhat és mivel ne meszel utána az éjszaka folyamán kissé kellemetlen lehet
1. A gyümölcsben tényleg van cukor, de egyáltalán nem haszontalan. Cukorra szükség van az agyműködéshez, és ennek legjobb formája a gyümölcs. Ráadásul rengeteg rost és vitamin van benne, vétek nem megenni.
2. A leírt módszerrel viszont nem fogsz fogyni. Mitől fogynál, ha 7-ig azt eszel, amit akarsz, szénhidrátot is? Majd ha a vacsorát lecseréled hús-zöldség kombinációra (rizst sem lehet enni, nem a hús hízlal, hanem a szénhidrát), akkor várhatsz eredményt. Meg persze sport.
kedves 23:58! Az agynak szüksége van cukorra de nem a gyümölcscukorra... Hidd el én csak segíteni próbálok a kérdezőnek, és mindig vitázok mindenkivel a gyümölcsről, mert sajnos, sokan rosszul tudják a dolgokat, és ez nem az ő hibájuk...De gondolkozzatok el... A fittness versenyzők, testépitők miért nem esznek gyümölcsöt????? Legalábbis diétában.
A gyümölcscukor lényegében a leghizlalóbb cukor, 30 grammja megfelel 100 gramm kristálycukornak. Ráadásul csak a májat tölti, igy a legmakacsabb cukor is...
A testépitőknek edzés után cukorra van szükségük, szölőcukrot szoktak használni, sőt van aki kristálycukrot, mert ezek az izomba szivodnak, fel, ellenben a gyümölcscukor még ilyenkor sem jut el az izmokig hanem csak a májba onnan meg a zsirszövetbe.. Ezért irtam, hogy haszontalan. És szerintem ha az izomba nem jut el még edzés után sem, kétlem, hogy az agyműködést serkentené.
Lényegében azért van aki le tud fogyni igy is, de a legtöbb esetben csak hátráltatja a fogyást. Ezt a fittness és testépitők tudják azonban az átlagnál előjön a "mindent jól csináltam mégsem fogytam" dolog... ilyenkor mindig a diétában a gyümölcs a ludas. Főként, hogy mivel teljesen megvonjuk a cukrot diétában a test mindent iszonyatosan raktároz, az amugy jól raktározodó gyümölcscukrot még annál is jobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!