Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen edzéstervet állítanátok...

Milyen edzéstervet állítanátok be magatoknak hogy 1 hónap alatt legalább 10-20 kg-t fogyjatok?

Figyelt kérdés

Percenként is jöhetnek.

Pl:30perc futás.

2018. máj. 2. 17:44
1 2
 11/14 anonim válasza:
3-4 hónap alatt mehet a 20 kg, de ahhoz bele kell tenned magad. Pl biciklizz egy órát naponta legalább 25 km/h átlagtempóval, aztán napi 1 óra uszás, súlyzós edzés. Amelyik nap nincs súlyzós edzés, akk mehet a bringa-úszás kombó, súlyzós napokon elég az egyik, de ha bírod mehet mindkettő is. Persze a kajàra odakell figyelned, kenyér cukor kilőve, sok zöldség, hús. Viszont ha utána megint zabálni fogsz akk hamar visszaszalad. Vehetsz super fat burnert + l carnitine-t mellè, valamennyit ér ha betartod a mozgást.
2018. máj. 3. 14:53
 12/14 anonim válasza:

#10:Nem rossz,gratulálok a sikeredhez!:)

Elmondanád nagyjából miket ehettél és miket nem?A kalóriákat is számoltad esetleg?Értem a Candida miatt csináltad,de hátha.Amúgy gyanú van rá,hogy nekem is vannak ilyen irányú egészségügyi problémám is plusz fogynom is kéne 8 kg-t,szóval nem könnyű.Akár priviben is írhatsz,ha neked úgy jobb,de szerintem még érdekelne itt pár embert ez a dolog,nem csak engem!

Köszi a választ előre is! :)

2018. máj. 5. 10:22
 13/14 anonim ***** válasza:

A diéta fél évig tart nőknek, az elején nagyon szigorú, a második 3 hónapban lehet lazítani rajta. Persze vannak végig tiltólistás élemiszerek.

Végig tiltós: fehér liszt, magas glikémiás indexű gyümölcsök (banán, dinnye [mind], szilva, szőlő), gombák, erjesztett elemiszerek (ecetes, élesztős dolgok), finomított cukrok; minden, ami cukor hozzáadásával készült (pl. mustár, majonéz), tartósítószert tartalmazó dolgok, félkész termékek, kefír, márványsajt, camabert sajt, gyümölcslevek.

Eleinte tiltott: tejföl, tej, zsíros sajtok, kukorica, vörös húsok, alkohol (később pálinkát és száraz vörösbort lehet inni kis mennyiségben), fehér rizs, burgonya.

Végig lehet enni: tojás, zöldségek, szénsavmentes ásványvíz (fél évig nem ittam mást), fehér húsok, barna rizs, köles, hajdina, alma, natúr joghurt, kis mennyiségben alacsony glikémiás indexű gyümölcsök (eper, szeder, cseresznye, ribizli), édesítőszernek nyírfacukor(xilit), stevia, eritrit.

Igazából akkor válik vészessé, mikor végiggondolod, hogy mit csinálnak hozzáadott cukorral. Gyakorlatilag mindent. Szóval igencsak korlátozottak a lehetőségek, és az első hónapokban gyakorlatilag tojáson, almán, joghurton, zabpelyhen éltem. Tarthatatlan. Amíg megvolt, bírtam, de aztán nagyon egyoldalúnak bizonyul ez a táplálkozás.

2018. máj. 5. 15:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja, végig tiltós: finomított olajak. Kizárólag zsírt vagy hidegen sajtolt olajakat használhattam, merített húsokat (rántott dolgokat) nem ettem.
2018. máj. 5. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.