Milyen edzéstervet állítanátok be magatoknak hogy 1 hónap alatt legalább 10-20 kg-t fogyjatok?
Percenként is jöhetnek.
Pl:30perc futás.
#10:Nem rossz,gratulálok a sikeredhez!:)
Elmondanád nagyjából miket ehettél és miket nem?A kalóriákat is számoltad esetleg?Értem a Candida miatt csináltad,de hátha.Amúgy gyanú van rá,hogy nekem is vannak ilyen irányú egészségügyi problémám is plusz fogynom is kéne 8 kg-t,szóval nem könnyű.Akár priviben is írhatsz,ha neked úgy jobb,de szerintem még érdekelne itt pár embert ez a dolog,nem csak engem!
Köszi a választ előre is! :)
A diéta fél évig tart nőknek, az elején nagyon szigorú, a második 3 hónapban lehet lazítani rajta. Persze vannak végig tiltólistás élemiszerek.
Végig tiltós: fehér liszt, magas glikémiás indexű gyümölcsök (banán, dinnye [mind], szilva, szőlő), gombák, erjesztett elemiszerek (ecetes, élesztős dolgok), finomított cukrok; minden, ami cukor hozzáadásával készült (pl. mustár, majonéz), tartósítószert tartalmazó dolgok, félkész termékek, kefír, márványsajt, camabert sajt, gyümölcslevek.
Eleinte tiltott: tejföl, tej, zsíros sajtok, kukorica, vörös húsok, alkohol (később pálinkát és száraz vörösbort lehet inni kis mennyiségben), fehér rizs, burgonya.
Végig lehet enni: tojás, zöldségek, szénsavmentes ásványvíz (fél évig nem ittam mást), fehér húsok, barna rizs, köles, hajdina, alma, natúr joghurt, kis mennyiségben alacsony glikémiás indexű gyümölcsök (eper, szeder, cseresznye, ribizli), édesítőszernek nyírfacukor(xilit), stevia, eritrit.
Igazából akkor válik vészessé, mikor végiggondolod, hogy mit csinálnak hozzáadott cukorral. Gyakorlatilag mindent. Szóval igencsak korlátozottak a lehetőségek, és az első hónapokban gyakorlatilag tojáson, almán, joghurton, zabpelyhen éltem. Tarthatatlan. Amíg megvolt, bírtam, de aztán nagyon egyoldalúnak bizonyul ez a táplálkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!