Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg semmit nem ér napi 20...

Tényleg semmit nem ér napi 20 perc szobabiciklizés?

Figyelt kérdés

Sajnos egyelőre csak ennyit bírok,(így is kifulladok a végére), de küzdök, hogy majd idővel jobb legyen.

Erre most megkaptam ismerőstől, hogy ennyiért felesleges felülni a biciklire, meg semmit nem ér...

Hát kicsit lelombozott.

Úgy gondoltam, hogy mivel eddig 0 volt a napi sportom, kezdésnek talán ez megteszi...

(159 centi vagyok és 58 kg. Igazából pocakom nőtt, és ezt szeretném majd idővel eltüntetni. )

2018. ápr. 23. 08:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Hogy állsz? Remélem nem adtad fel. :-) A "kedves"ismerős remélem ámul már az elért sikereiden.
2018. szept. 14. 08:05
 22/22 A kérdező kommentje:
Háááát, sajnos kicsit csökkent a lelkesedés, és nem naponta tekerek, hanem hetente 3-4x... Viszont a 20 percet már meg sem érzem. 40-50 perc környékén szoktam abbahagyni, de nem azért, mert nem bírom, hanem, mert nagyon kényelmetlen az ülés, pedig már több párnát is kipróbáltam a fenekem alá. :-D
2018. szept. 16. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!