Irnátok sikerélményeket fogyással kapcsolatban? És hogy mennyit hányévesen sikerült leadnatok?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 22. 19:51
11/18 anonim válasza:
Kalóriaszámlálás, szénhidrátszegény diéta, 30 kg másfél év alatt. Sportolni nem sportolok, de nagyon sokat kirándulok, túrázok (komolyabb, 20-30 km-es túrák). Tervezem nyáron az El Camino-t.
12/18 anonim válasza:
14kg-t fogytam 1.5 év alatt. Az elején még nem is próbálkoztam, csak vegetáriánus lettem, aztán amikor szépen lassan mentek le a kilók, akkor egy idő után elkezdtem odafigyelni, hogy mit eszek, meg itthon tornáztam és szobabicikliztem, illetve néha elmentem futni.
Így lefogytam 64kg-ról 50-re (160 cm vagyok)
13/18 anonim válasza:
8 hónap alatt,17 kg . 80ról 63 kilóra ,25 évesen .
Súlyzós edzés+szobabickli , csak zölséget meg húst ettem ,kevés gyümölcsöt . Se tejtermék,se lisztes dolgok .
Meglehetősen könnyen ment,bár lassan .
14/18 anonim válasza:
Kalóriaszámolás és könnyű sport, -43 kilónál tartok, kb. másfél év alatt. 23/L
15/18 anonim válasza:
6os vagyok, nem híztam vissza meg semmi, annyi történt hogy mellényomtam, bocsánat. :) A matekommal minden rendben köszönöm az aggódó szavakat.
16/18 Laylah válasza:
10 kg az első munkahéten takarítónőként; további 25 kg kalóriaszámlálással, fél év alatt, nem sportoltam, de takarítóként a napi 12-17 ezer lépés megvolt, heti átlag 5 napon. 26-27 éves voltam, a kettő közt egy év telt el, egyik sem jött vissza. Augusztus óta tartom, bár még egy tízest jó lenne leadni.
17/18 Laylah válasza:
Ja, és nem száműztem az étrendemből semmit, csak megtanultam, hogy egyes dolgok nem érik meg azt a pár perc örömet, ahhoz túl sok kalóriában. Ha szeretnéd kipróbálni, SEMMIKÉPP sem ajánlom a kalóriabázist, óriási baromságokat lehet ott találni a találati listákon, több száz kcal eltérések vannak ugyanolyan néz alatt. Ha valamennyit értesz angolul, akkor a MyFitnessPal-t javaslom. Vonalkóddal szinte bármit be tudsz vinni, és 99,9%-ig garantáltan pontos adatokkal dolgozik.
18/18 Laylah válasza:
* több száz kcal eltérések vannak ugyanolyan NÉV alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!