Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni az étrendemm...

Tudnátok segíteni az étrendemmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

A lisztet teljesen kiiktattam az étkezéseimből, kukorica vagy köles alapú abonett kenyérrel helyettesítem a pékárúkat. Sok zöldséget, tejterméket és szárnyas húsokat, tojást eszek. A mai napom így pl 1370 kcal-ra jött ki, 70 g.fehérjével, 102 g.szénhidráttal és 75 g. zsírral. Vizet vagy citomos vizet szoktam inni, kávét, teát cukor nélkül.

Ezen kívül heti 3 óra súlyzós edzésem van + egy óra Aerobic.

163 centi vagyok 63 kilóval, fogyni szeretnék pár kilót, bá talán inkább helyesebb ha azt mondom, hogy izmosodni, formásodni szeretnék. Nem a kilók, hanem sokkal inkább a centik érdekelnek.

Mivel nem vagyok szakértő, ezért ki szeretném kérni a véleményeteket, kell e még valamin változtatnim, van-e hiba az életmódomban?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat, 17/L. :)

2018. febr. 10. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez szálkásításnak megteszi, az izmosodás inkább majd a tömegelési fázisban várható, bár kezdőként jöhet egy kevéske izom, de az tényleg kevés...

Az étkezés elég egyéni dolog, de különösebb problémát nem látok, ez így határozottan működőképesnek látszik. A fehérje lehetne több is, ez se vészes, de sokan szeretünk biztosra menni szálkásításkor s a fehérje amúgyis a leglaktatóbb makrotápanyag. De gondolom, neked bekavarna a szénhidrát és/vagy zsír további csökkentése, úgyhogy maradhat így is, ha neked ez így működik. Pár kiló fogyás alatt ennyivel sok izmot nem fogsz veszteni.

2018. febr. 10. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Én a fehérjét kicsit feljebb tornáznám,mondjuk 100 grammra alsóhangon. Bár kezdőként nem vészes így sem. Először le kell dolgozni a felesleget, aztán lehet izmot felszedni ,egy minimális + kalóriával (jó kajákból természetesen) .

Nem tudom mióta csinálod,de valószínüleg hamar meglátszik majd,hajrá .:)

2018. febr. 10. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Izmosodni formásodni szeretnél ezt a kalóriát feljebb kell vinni 1300 kcal edzés melett semmi , vigyél be több fehérjét jöhet egykis szénhidrát ,rozs , vitaminok stb .
2018. febr. 10. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan feljebb viheted a kalóriát kicsit, ha elsősorban nem a fogyás a cél. Izommal jobban fogsz kinézni, még ha nehezebb is leszel tőle. Illetve egyél legalább 90-100 gramm fehérjét. Ha nem megy az edzés, emeld meg a szénhidrátot is.
2018. febr. 10. 23:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2018. febr. 11. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!