Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti hogy tudtok lefogyni?...

Ti hogy tudtok lefogyni? Ellenállni a kísértésnek?

Figyelt kérdés
A párom valami hihetetlenül édes szájú, rengetegszer hoz haza magával pékségből pogácsát, péksüteményeket, cukrászdai süteményeket, boltból csokikat, mert mindig kívánja. Így viszont nem tudok lefogyni. A mozgással nincs gond, meg nagyon az étkezésekkel sem, pl köretnek csak salátát eszem, sok zöldséget eszek meg néha gyümölcsöt. De képtelen vagyok megállni a nassolnivalókat. Minden egyes alkalommal megfogadja, hogy nem vesz többet, mert mondom neki, hogy ezt csak kb 2 hónapig kéne csinálnia. Vagy egye rögtön meg őket, vagy ne hozza haza, de másnapra mintha elfelejtené. Ti mit csinálnátok a helyemben? Hogy álljam meg?
2018. ápr. 9. 19:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Írd be kalóriabázisba, hogy egy péksüti hány kalória, aztán számold ki azt is, hogy ennyi kalória ledolgozásához mennyit kellene futni/tornázni. Segítek: nem kevés fog kijönni.

Nagyon jó módszer, hogy hamar leszokj róla.

2018. ápr. 10. 10:01
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!:)
2018. ápr. 29. 20:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Kemény dió :D Én azt javasolnám süss magadnak is sütit,nassolj abból ha látod a párodat is enni. Renegeteg recept van a neten,fehérjeszeletek, zabos-túrós stb desszertek cukor meg fehérliszt nélkül .

Én ezért nem tartok itthon ilyesmit,ismerem magam,és főleg menstruáció előtt tudom,hogy rájárnék aztán oda a kockahas project :D

Egyébként az is működhet,hogy mértékkel engeded magad az ilyen csábításoknak ,én sajnos ha felbontok egy tábla csokit nem egy kockát eszek meg :D

Majd júlisban én is tervezek egy nagy oreos milkát örökbefogadni :D

2018. máj. 13. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!