Nagyon édesszájúak! Hogy tudtatok/ tudtok ellenállni az édességeknek/ mivel váltjátok ki azokat?
Nagyon nehezen, de úgy tudok ellenállni nekik, hogy arra gondolok, hogy csak pár másodpercig tart majd az élvezet, annyira meg se éri megenni, mint amennyire hizlal. Ezzel a módszerrel nem ettem csokit 3 hete, pedig kakaófüggő vagyok
Aszalt vagy sima gyümölcsöt eszem helyette, meg müzlit.
Én is eszem néha-néha keveset, mert egyik diétám sem érte el a célját, amikor kizártam minden kísértést. Így viszont, hogy mellette rendben van az étkezésem és sportolok, 2 hónap alatt 9 kg minusz áll mögöttem.
Szóval amit szoktam pl, étcsokiba mártott mazsolából 10 g, tehát még kalóriában sem sok, és a jó kis étcsokitól még jó sokáig jó ízű lesz a szám :)
És sütöttem már klassz répatortát is, zabpehelylisztből, xilittel...így már nem is olyan "káros" :)
És egyébként pedig a szülinapomon ettem egy szelet tortát is :D
Azokon a napokon max többet mozgok :)
Minek ellenállni, eszem, ha kedvem van. Sokáig egyébként nem kívántam (a glutén kihagyásakor eltűnt a kakaóvágyam), de aztán valahogy visszajött :) Mostanában sokat sütök, nem lightos sütiket persze, nálam a zsírtartalom mindig elég magas, sütinél pedig főleg (60% az teljesen normális). A szénhidrátot tudom benne minimalizálni (kivéve a csokiszószt, az csak mézzel jó), a legtöbb alkotórész (zsír, olajos mag, tojás) pedig teljesen normális ételem, miért ne egyem meg érdekesebb formában? ;)
Azért nem célom, hogy naponta egyek ilyesmit... De most ilyen korszakom van.
úúh, készítek magamnak sült banánt, süteményeket xilittel, almát fahéjjal, ananászt eszem (imádom!!!), 70-80%-os étcsokoládét (de 2-3 óra után már ilyet nem)
Ajánlom figyelmedbe az alábbi oldalt, egy csomó receptet innen nézek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!