Én vagyok így egyedül? Mgas a vércukrom, ezért diétáznom kell, ami nehezen megy, és meg is szegem a diétát nem mindig tudok ellenálni az édességeknek.
Hát valóban nem teszel jót neki, mert hozzászokik a magasabb vércukorszinthez, ahhoz mérten termeli magának az inzulint, viszont a születés után már nem kap tőled cukrot, viszont termeli magának az inzulint....szóval a születéskor is nagy baj lehet.
Aztán azt olvastam, hogy a babák sokkal fogékonyabbak lesznek a betegségekre. Ennél súlyosabb következményei is lehetnek, persze ehhez biztos az kell, hogy nagyon magas legyen a vércukor szint.
Szóval jobb lenne azt a diétát tartani. Egy kis trükkel belefér néha egy-egy süti, mondjuk egy húsleves után, vagy egy jóképű töltött káposzta után. Én már csak tudom, 17 hetes korom óta 170 ch-val diétázom inzulin mellett.
(30 hetes mami)
Utolsó vagyok. Találtam egy részletes leírást erről a témáról, ha gondolod, olvasd el:
Minden jót!
Nekem sem megy könnyen...5 hete vagyok 160 CH-on, tejterméket, diabos édességet sem ehetek egyáltalán.De igenis ártassz vele a babádnak,ha nem tartod be. A nagyszülőkre meg ne hallgas, hiszen ezt a betegséget csak kb. 10-15 éve veszik komolyan, azóta ismerik igazán a jelentőségét!!
Kitartás!!
26 hetes eü-s kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!