Miért van az, hogy a "normál" édességeknek és az édesítőszerrel készülteknek ugyanannyi a kalóriatartalma?
Figyelt kérdés
Azt gondolnám, hogy inkább kevesebb, nem? Mert akkor ezek szerint nem sok értelme van diabetikus csokival bűnözni néha, jöhet a rendes... - legalább kevesebb benne a vegyszer...2009. ápr. 8. 13:57
1/3 anonim válasza:
Az édesítőszertől jobban hízol amúgy is.Kisebb kalória jobban lerakódik.
De egy cukorbeteget érdekelhet, hogy milyen fajta cukor(répa?) került bele.
2/3 anonim válasza:
látom te nem nagyon értesz a táplálkozáshoz
az édesítöszer nem hízlal de a szemét kaja igen
mind1 h a lisztet cukoral édesítik vagy nem
3/3 A kérdező kommentje:
Nos, azért valamennyire én is értek a táplálkozáshoz... ha nem is annyira, mint Te...
A kérdésemet azért tettem fel, mert számomra ez egy érdekes kérdés. Biztosan van erre tudmányos magyarázat. Kérem, csak az válaszoljon (lehetőleg normális hangnemben), aki tényleg tud a kérdésemmel kapcsolatban ÚJ és ÉRTELMES információval szolgálni. Köszönöm!
2009. ápr. 9. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!