Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van ez? Mit tegyek?

Miért van ez? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elkezdtem fogyózni már pár hete és kilókban látszik az eredmény, de rajtam sehol... Segítsetek ! Kb. 2 hetem lenne fogyni aránylag sokat.:/ Tudtok valamit?

14/L

2010. jún. 11. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
sportolni is kellene, hogy a zsír menjen le, ne csak az izom...
2010. jún. 11. 15:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Sportolok is....
2010. jún. 11. 15:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Nos nyilván vizet vesztettél és izmot. Ez magyarázná azt, hogy a mérleg miért mutat kevesebbet, de nem látszik rajtad.

2 hét alatt ne várj csodákat. Ennyi idő alatt egészségesen max. 3 kilót lehet leadni. Ha ennél többet adsz le, akkor az szintén víz és izom lesz, ráadásul idővel a dupláját hízod vissza, amit gondolom nem szeretnél.

Fontos lenne tudni, hogy miket és mennyit eszel, és mit és mennyit sportolsz. Mert nem mindegy.

2010. jún. 11. 20:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát naponta 2x eszek és akkor is max gyümölcsöt megsalit.. Mindennap lemegyek 1 órát sétálni és heti 3x van röplabda edzésem.
2010. jún. 12. 00:04
 5/5 anonim ***** válasza:

A sport jó, viszont nagyon keveset eszel. Valószínűleg ez a baj. Először is napi 5x kéne enni, nem kétszer. És ha csak gyümölcsöt meg zöldséget eszel, akkor sok fontos tápanyag kimarad az étrendedből. Kéne enni teljeskiőrlésű gabonát, főleg reggelire. Fehérjét, pl. sovány hús, hal, tojás, túró, joghurt stb. formájában.

A zöldségben-gyümölcsben nem sok kalória van, így ha csak azt eszel, akkor gyakorlatilag koplalsz. Az meg nem túl jó.

2010. jún. 15. 15:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!