Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? Fogyókúra

Hogyan tovább? Fogyókúra

Figyelt kérdés
Januártól keservesen leadtam 6 kilót, de az utóbbi 3 hétben teljesen megőrültem, ossze-vissza zabalok és kettőt visszahiztam, így 58 vagyok épp. Futok heti ötször egy órát , de a kalória számolgatastol teljesen kivagyok. Tudnátok kicsit motiválni? :(
2018. márc. 28. 22:13
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Ne számold a kalóriákat, csak kisebb adagokat egyél, mint amennyit szeretnél. Különben mennyit akarsz még leadni? 58 nem sok, ha felnőtt vagy.
2018. márc. 28. 22:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a helyzet,hogy alacsony vagyok, 160 centi. Szóval meglátszik :/
2018. márc. 28. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:
68%

Megértelek, a kalóriaszámolás macera, s én speciel hiába számolok, attól még nem fogyok. Amilyen trükkökkel pedig mégis deficitben eszem, az számolás nélkül is ugyanúgy deficit. Jó étrend, időzítés, mozgás, kis fegyelem s jó esetben automatikusan fogysz. Ha nem, akkor szokták mondani a számolást, alapból felesleges macera, nekem csak a fogyás végén érdemes napokat tervezni, mert hiába az évek számolása, ránézésre nem tudom jól megtippelni, mennyi az étel... Jóllakásig pedig nem ehetek, az majd evés után sokára érkezik meg.

Miért zabáltál összevissza? Ezt fontos lenne tudni. Ne legyen túl szigorú sem a diéta, az se jó, ha hiányzik valami fontos tápanyag, még extra étvággyal is visszaüthet egyéb problémák mellett... Csak mert nem nagy az összmennyiség, még remek, élvezetes, tápanyagdús étrendet lehet összehozni.

2018. márc. 28. 23:43
 4/7 anonim ***** válasza:
22%
Hány éves vagy? És hogy tudsz egy órát futni?
2018. márc. 29. 01:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az nem segít, ha csak az édességeket, meg a kifejezetten kalóriadús ételeket számolod? Én attól szoktam hízni, hogy időnként legurítok egy zacskó kekszet egyben. De feljegyzem, akkor hamarabb észbe kapok.

2018. márc. 29. 08:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha kivagy a kalóriaszámolástól akkor ne számold, nem kötelező csak egy segítség.

Én speciel attól lennék ki ha nem számolhatnám, mert fingom nem lenne róla éppen mennyit eszek és lehet,hogy napokig lazán stagnálós mennyiséget viszek be miközben várom a "csodát".

2018. márc. 29. 08:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem értem, mi a baj a kalóriaszámolással. Nekem kb. napi 5 percbe kerül megtervezni és fel is jegyezni az aznapi kalóriabevitelt.

Ahhoz valóban kell lelki erő, hogy amikor már látom, hogy tényleg nem fér bele a kalóriakeretbe az a csomag csokis puszedli, akkor ne trükközzek, és mégis egyek belőle, de simán kivitelezhető.

2018. márc. 29. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!