Van értelme 3 napnál tovább léböjtölni?
Nem, az a normális, ha naponta eszel és 1500 kcalt (csak írtam valamit, de ez általábanm jó érték).
Semmi gond néha egy rövid böjttel, ha neked az fekszik, de ne ezzel akarj fogyni. Enni kell, szerintem ez elég evidens, bár sok fiatal valamiért nem fogja fel, hogy a teste nem fog működni, ha sokáig nem vesz magához táplálékot...
Atyaúristen, hogy lehetsz ilyen hülye?! Honnan vetted ezt a baromságot a léböjttel meg a 2-3 naponta evéssel? Meg se fordul a fejedben a rendszeresség szükséglete? Neked nincsenek szüleid? Egyáltalán minek akarsz fogyni?
Maradandóan fogyni így nem lehet. Rosszul lenni, belebetegedni igen.
Ettől csak hízékonyabb leszel! Tönkreteszed vele a szervezeted, akár maradandó károsodást is okozhatsz.
Léböjt (nem koplalás, amit te csinálsz hanem folyadékformájú kalóriabevitel) csak akkor elfogadható, ha valamilyen emésztőszervrendszeri problémád van, de akkor is felügyelettel és fekvéssel, nem suliba járással. Ha nem kaptál el egy jó kis hányós-hasmenős vírust, akkor kezdj el normálisan étkezni!
Olvassál hozzá szakirodalmat,mert így kinyírod magadat.Megértem, hogy nem vagyunk egyformák,de a gravitáció
pl. mindenkire hat. Ez sincsen másképpen.Ha a vércukrod lezuhan akkor befejelsz a betonba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!