Nyár alatt lehet fogyni 10 kilót? Mennyire életszerű ez?
Sok ilyen kérdést látok, de nem tudom eldönteni, hogy ez csak jól hangzik, vagy tényleg lehetséges?:)
160 centi vagyok, 64-65 kiló. Már elkezdtem a kalóriaszámolós fogyókúrát(vagy nem is tudom, hogy hívják), ezzel fogytam 2-3 kilót, és eddig még sosem fogytam, ha csak nem betegség miatt. Szóval ennek örülök, ha kevés is.:)
Igazából van rajtam izom, mivel sportolok, de van rajtam háj is rendesen.
Most vagyok elsős és szeretnék lefogyni nyár végére, mert megelégeltem, hogy ilyen szinten szégyenlem magam, azt, ahogy kinézek.
Ha amit naponta eszek kb. 1200-1400 kalória lenne, mellette heti minimum 3 edzésre járok(itt is futunk néha) + ha jobb az idő és rá bírom magam venni, akkor elmegyek futni és itthon is végzek erősítő gyakorlatokat.
Szerintetek így sikerülhetne fogyni, formálódni?
15/l
Azért gyors szálkásításkor igenis rossz, ha felfelé indul a mérleg (leszámítva a mérési hibát és a testsúlyingadozást), mivel az izom még tömegelő kezdő fiatal férfiaknál is SOKKAL lassabban jön, mint ahogy szálkásításkor megy a zsír, még heti fél kilónál is. Egy 15 éves sportos lány pedig nem fog izmot felszedni fogyáskor.
Kérdező, nyár végéig még sok idő van, simán megoldható a dolog, ha betartod, amiket írtál. Ez még nem is a maximálisan gyors egészséges fogyás, hanem egy visszafogottabb, sok esetben ideális tempó.
Ez persze csak kósza tipp, nem tudhatom az anyagcseréd sebességét s hogy mennyit égetsz mozgással, de nehéz elképzelni, hogy egy sportos lány ennyi kalóriával ne fogyjon jól edzések mellett, s ebbe beleszámítom azt is, hogy idővel kisebb lesz a kalóriaigényed.
Köszönöm a válaszokat! Mostanában be-be esik néhány csalónap, azért remélem, hogy most sikerülni fog!:D
Megpróbálok ha nem is mindent, de a legtöbbet beleadni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!