Milyen módszerrel tudnék fogyni?
Figyelt kérdés
Fél éve szültem császármetszéssel, szoptatok. Van rajtam 30 kg plusz. Nem várok csodát, csak annyit szeretnék fogyni,,hogy valahogy kinézzek és ne legyen nagyon leterhelve a szervezetem a plusz súlytól. Próbáltam futnib, felülést csinálni, zumbázni. De az ilyen pörgős dolgoktól nagyon fáj a hegem.2018. márc. 23. 11:40
1/3 anonim válasza:
Nem a sporton fog múlni, hanem az étkezésen. Egyszerűen kevesebbet kell enni. De amíg szoptatsz, ez nem igazán javasolt. Légy türelemmel még egy kicsit, de addig is ismerkedhetsz a kalóriaszámlálással. A mozgást - annak ellenére, hogy nem fogja leolvasztani a zsírt - ajánlom. A gyaloglás valószínűlg nem okoz majd fájdalmat, mint ahogy a kerékpározás sem. Próbálkozhatsz az úszással is, ha van rá lehetőséged, illetve bent az ellipszis trénert ajánlom.
2/3 anonim válasza:
Én szülés és nagy túlsúly nélkül sem szeretem az ugrálós dolgokat. Ez nem gond, annyi kímélőbb mozgásforma van :) Én főleg gyaloglok és néha biciklizek is, de lehet úszni, vannak kímélő tornák...
Nagyon szolid legyen a kalóriadeficit, mert árt a szoptatásnak.
3/3 anonim válasza:
Kalóriát számolj, kalóriabázison megadod az adataidat és a célodat és megmondja mennyit egyél, meg azt is hogy miben mennyi van, nagyon hasznos. Mozgásban meg nem kell ugrálni de valamit érdemes. Amit előttem írtak tökéletesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!