Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Min gondolkoztok futás alatt?...

Min gondolkoztok futás alatt? Konditeremben vagyok, így a tájat nem tudom nézni, tv van, de sport megy rajta. Olvasni nem tudok közben. Ill. szerintetek a mosógépem hibája a gatyám?

Figyelt kérdés

Konditerembe járok futni. Régen gimisként kint is futottam (6 éve) szabadban, ill. egyetem alatt kondiba jártam. Akkor mindig a leckéket, tanulnivalót mondtam fel, vagy pl. nyelvet tanultam konditeremben egyetemistaként.

Már nem vagyok diák, így ezt nem tudom csinálni. Olvasni nem tudok futás közben. Tv van, de sportprogram megy rajta (foci, a tenisz érdekel, ma pl. az ment, de nehéz egyszerre futni meg kicsit felfelé is szegezni a tekinteted... fent van a falon a tv. Séta közbe jó nézni a teniszt pl.)

Így gondolkozni szoktam futás közben, de néha nagyon nyűg.. valamiért folyton csak mérget találok (miért utálom magam, milyen tulajdonságomat nem szeretem; folyton a múlton rágódom vagy pl azon gondolkozom hogy kit utálok az életemben, és miért.)

Régebben álmodoztam (egyetem alatt, hogy pl. bekerülök egy egyetemi körbe, klubba, meg egyebek.)

Anno 6 éve egy srác miatt kezdtem fogyiba; akkor le akartam fogyni nagyon, az motivált. És folyton az járt a fejemben, ő a vékony típusú lányokat szereti (ez motivált, mert nagyon duci voltam és egészségtelen életem volt, egy egész zacskó nápolyit be tudtam tolni este 8kor a gép előtt..)

Szóval 6 éve az járt futás közben a fejemben, hogy "igenis, miatta megcsinálom, lefogyok x kg-ot és jobban nézek ki"

Egyetem alatt sokat ültem, órákon, akkor futás közben tanulnivalót mondtam fel, meg ábrándoztam sokszor.

Most viszont nem tudom, olyan mintha a méreg hajtana sokszor a futógépen...

Egyszer volt pl. olyan is, hogy a teendőimet soroltam fel (uhh, ezt kell még megvenni, jaj meg oda is menj be futás után mert az is kell. És este x meg y teendőt csináld")

Próbálok pozitív dolgokat mondani a konditeremben magamnak.. de néha nehéz.

Most 3-4 kgot szeretnék leadni. Éreztem, hogy feljött rám ... Jelenleg nincs srác az életembe, de nagyon fontos lenne, hogy nyárra fogyjak. Meg érzem, a kondim is jobb, 2016 május - 2017 őszéig egyáltalán nem is futottam. (csak könnyű fizikai melóba voltam, futás nem volt)

Ti miről gondolkoztok futás közben? Adjatok tippeket légyszi!

------------------------

A másik kérdésem az lenne, hogy a gatyáim szűkek. 60 fokon mosom a mosógépben őket (farmerok) és pl. ősszel még nem voltak ilyenek.. most vagy rám jött fel, vagy lehet be van dagadva a combom / vádlim (sokszor valamiért nagyon vizes tud lenni a lábam) , vagy összemennek a gépben a ruhák..

mert az edzőgatyám (sima kínai pamut 3/4-es gatya) meg kicsit lecsúszik rólam (nagyon régi a gatya).

Én nem vágom..

a mosógépben mehetnek össze a farmerok? az edzőgatyát is 60fokon szoktam mosni.. az meg kitágulhatott vagy én nem tudom..

24/l

2018. febr. 27. 23:09
1 2
 11/13 anonim válasza:

Na, én vagyok az, aki baromira utál futni, de egy szükséges rossznak tartja a jó erőnléthez :D

Nálam attól függ mit csinálok, hogy épp milyen tempót tolok. Laza kocogásnál elindítok valami sorozatot és kicsiptetem a telefonom a futópad monitorára, szerencsére van hozzá kis "zseb" rajta.

Ha sprintelek is, akkor olyan zenét szoktam összeválogatni, amire folyamatosan tudom fokozni, váltani a tempómat. A kedvencem a Pretender a Foo Fighterstől, ott be tudom iktatni a leggyorsabb szakaszomat és jól is esik, erőt ad, utána lazítás is belefér az újabb "kilövés" előtt. Meg tud hajtani rendesen, imádom :D

Ha nagyon nyűgösnek érzem az edzést, akkor kombinálom a kettőt. Telefon kiakaszt, majd magukat a videókliipeket indítom el, így oda tudok koncentrálni, ha nagyon unom már.

Én nem szeretek futás közben gondolkodni, agyalok egész nap, olyankor jól esik kicsit kikapcsolni. 27/N

2018. febr. 28. 13:27
 12/13 Lassmich Ruhe válasza:
100%

Ha nagy ritkán el tudok menni futni (hetente sajnos csak 1-2 alkalommal de csak jó időben), akkor az az én időm, nem vagyok hajlandó tevőleges baromságokon gondolkodni. Elég idegbeteg típus vagyok, szóval tudatosan is vissza kell fognom magam. Van összeválogatva kb 3 órányi zeném, elég pörgős, motiváló zenékkel, ezekre szoktam futni meg bringázni is, lényeg hogy pörgessen, élvezzem, és bele tudjak vigyorogni a tiszta kék égbe. Sokáig futkároztam leszegett fejjel, csak a feladatra, vagy a másnapi teendőkre koncentrálva, mire egyszer csak rájöttem, hogy sokkal jobb, ha előre, kicsit felfelé nézek, a naplemente színei, az ég, azok mindig mosolyt csalnak az arcomra, és kiürül a fejem a mindennapok sz@rságaitól. E miatt mindig városon kívül valami alárendelt úton futok, mert házak között el nem bírnám képzelni hogy élvezzem.

..szóval ha látsz egy marhát teli vigyorral szembe futni,akkor az én vagyok. :-)

2018. febr. 28. 14:11
 13/13 anonim ***** válasza:

futni nem szoktam,de a szobabicklin általában zenét hallgatok,és nem gondolok semmire,csak lazítok . Ha nagyon nincs kedvem nekiállni,de ugye muszáj,akkor berakok egy filmet ,vagy youtubosokat nézek . De így nem esik olyan jól igazából ..

Szerintem inkább a terveiden,céljaidon gondolkozz ,motiváld magad ,a negatív gondolatokat zárd ki . Idővel menni fog ,én is ezt próbálgatom pár hónapja egész nap (stresszes munkahely) , és már nagyon ritka,hogy bármin felhúzom magam,vagy idegeskedem. De ez lassan megy. Gondolom sport közben is megvalósítható,ha rád akkor törnek ezek a negatív hullámok

2018. febr. 28. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!