Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha hetente 2-3X megyek kondiba...

Ha hetente 2-3X megyek kondiba, és ügyelek az étkezésre, fogyhatok egy hónap alatt 2-3 kg-ot? 3-at szeretnék? Sokat ittam eddig?

Figyelt kérdés

Sokat piáltam eddig, olvastam, hogy az se jó, mert híthat tőle az ember (nem bor, nem cukros izék, hanem tömény, meg sör).

Szeretnék ezen változtatni.

Igyekszem visszafogni... ezt a részét szeretem az életnek nagyon, de tényleg akarok változtatni.

Hetente 2-3X akarok kondiba járni.

Ezen a héten kétszer sikerült.

Első alkalommal 1,5 órán át voltam.

Két éve simán voltam futópadon, 10-11 km-eket voltam rajta. Azóta elszoktam tőle, és lehet az első alkalom megterhelte a lábam (múlt hét szerdán voltam, utána fájt kicsit a lábam. Lehet nem nyújtottam le jól.)

Ma is voltam, ma jól bemelegítettem, futottam, séta is volt, levezetés, minden (utánaolvastam, hogy nem jó egyszerre gyorsan terhelni, de ezt alapvetően tudom) ma kb. 50-55 percet voltam a gépen.

Levezetés is több volt (gyors séta)

Ma nem fájt a lábam / most nem fáj.

Régen volt baj az achillesemmel is, térdemmel is. Vigyázni akarok a lábaimra (alapvetően olyan a munkám, hogy mozognom kell)

Mennyi a reális egy hónapban, ha visszafogom a piálást (bulizások)?

A kajára is ügyelek, cukormentes energiaitalok, cukormentes üdítők. Sok folyadék.

Heti 2-3 kondival mennyit lehetne így fogyni?

Jön a tél, és ugye attól félek, hogy nem tudok annyit sétálni a szabadban (nyáron nagyon sokat gyalogoltam, meg kinti munkám volt)

A hideg miatt félek.

23/l

2017. okt. 30. 01:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélj olyannal, aki egy ilyen életstilust fennt tudott tartani évekig. Nem pár hónapig. Nagyon nehez ezt megtartani ezt a motivációt hosszútávon.

Én úgy érzem h nagyon rádurrantál a témára es igencsak magadrataposol most , csak szerintem az igy leadott kilók visszajönnek pont azert mert hosszútávú életstilus valtoztatas része kell legyen , nem kampányszeruen.

Azt h az italt letetted nagyon jó viszont.

Sok sikert!

2017. okt. 30. 08:19
 2/7 anonim válasza:
Ha fogyni szeretnél, a kondi nem a legjobb erre a célra. Valamilyen kardio mozgást, futást kellene végezned, mellette diétás étkezés.
2017. okt. 30. 09:09
 3/7 anonim válasza:
Bocs, felületesen olvastam át. Ha futsz a konditeremben minden OK :)
2017. okt. 30. 09:11
 4/7 A kérdező kommentje:

Azt csinalom

Futas :)

2017. okt. 30. 10:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Kalóriadeficit számít!

Diéta... Ha ez betartod 2 hónapig és közben nem lassul le az anyagcseréd, akkor igen!

2017. okt. 31. 03:22
 6/7 anonim ***** válasza:
A mozgás azért is jó, mert bőr összehúzódást segíti elő!
2017. okt. 31. 03:23
 7/7 anonim ***** válasza:

a normálisan végzett teljes testet lefedő súlyzós edzés,megfelelő terhelés mellett kb 2-3x több kalóriát eléget,mint ugyanannyi ideig tartó kocogás.

vagyis a 2es ritka nagy butaságot írt.

de igazából még ez is másodlagos mert az étrenden múlik a dolog 70-80%a.

az meg igen kevés,mondhatni nulla,hogy figyelsz az étrendre.

én meg figyelem a repülő madarakat,aztán mégsem tudok repülni.

kiszámolt és betartott étrend kell ilyen célhoz,hetente csökkentett szénhidrát bevitellel.

és normális teljes test súlyzós edzés a végén kardióval,nem pedig csak futkározás.

2017. nov. 5. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!