Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A ramen hízlal? Sok a kcal benne?

A ramen hízlal? Sok a kcal benne?

Figyelt kérdés
2018. febr. 25. 15:02
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
eléggé
2018. febr. 25. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Emlékszem, kalóriaszámolás közben hogy örültem, hogy csak kb. 63 kcal van 100 g-ban. Aztán jobban, megnéztem, hogy ezt nem a száraz termékre értik, hanem a készre. Alap járaton pedig 4 dl vízet hozzáadva egyből több a súlya, úgy meg majdnem 300 kcal.

Ez egyébként nem lenne gond, annyira nem hangzik sok kalóriának, inkább az a baj, hogy viszonylag sok a kalória tartalma úgy, hogy közben nem laktat, vagyis fél óra múlva éhes leszel tőle. Szóvan nem minőségi kaja fogyókúrázóknak.

2018. febr. 26. 08:48
 3/6 anonim ***** válasza:
A ramen egy tok jo etel Japanban, az a titka, hogy nem csak a levest eszik, hanem fel van turbozva minden joval, mint pl. fott csirke, tojas, zoldsegek. Egy csirkes ramen leves, ami kb. igy nez ki: [link] az kb. 500-600 kcal es nagyon jol laktat.
2018. febr. 26. 09:51
 4/6 anonim ***** válasza:
#3. Igen, de az átlag ember nem jár japán étterembe (Japánban meg pláne nem), én a zacskós levesre gondoltam.
2018. febr. 26. 10:12
 5/6 anonim ***** válasza:
49%
Attól hogy az étel felveszi a nulla kalóriás vizet, a kalóriatartalma nem nő meg.
2018. febr. 26. 20:20
 6/6 anonim ***** válasza:

#5. Nyilván, de becsapós lehet, hogy ráírják, hogy 100 g termék az 60 kcal, aztán megnézed a zacskót, hogy de jó, csak 60 g-os a tartalma. De a0 60 kcal az elkészített termékre vonatozik, vagyis 6 0 g + 400 g víz = 460 g-ra. Átszámolva az meg már majdnem 280 kcal.

A tésztáknál is érdemes odafigyelni, mert a kcal-t általában a száraz, nem a kifőtt tésztára értik.

2018. febr. 27. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!