Iskolába milyen ételt vigyek szendvics helyett?
Szinte mindig kenyeret viszek, vajkrémmel és szalámival vagy sonkával. Néha pedig jóreggelt kekszet.
Szeretnék mást vinni, mert ugye ez eléggé sok kalória, de ennem meg ennem kell, mert ha nem, akkor korog a gyomrom, még ha annyira nem is érzem magam éhesnek.
Zöldségeket nem szeretem, főtt ételt nem szeretnék vinni, nem merem ott enni mások előtt.
(Be akarom vezetni, hogy reggelizek és akkor hátha többet kibírok evés nélkül.)
Almát gondoltam, hogy viszek, viszont akkor fel kellene szeletelni, mivel fogszabályzóm van, nem tudok beleharapni. De az meg azért nem jó, mert megbarnul az alma.
Van valami ötletetek?:(
Én kis dobozban felszeletelt/kockázott gyümölcsöt viszek vagy natur joghurtot/kefirt(kis poharas) korpovit keksszel/bolti kétszersülttel vagy diákcsemegét(olajos magvak+aszalt gyümölcsök, de én magam rakom össze).
De vittem már pölö:
Kis dobozban sonkatekercset(salátalevélre teszek sonkát és feltekerem), zabkását(simán megfőzöm a zabkását vízben, majd adok hozzá mindenféle magvakat és leöntöm joghurttal), salátát bármilyen öntettel és kis sajtot vagy felvágottat belekockázok.
De vihetshmz szendvicset is, ha ch csökkentett vagy tk barna magvas kenyérből készíted és sonkát vagy főtt tojást vagy szelethúst teszel bele és sok zöldséget hozzá/bele.
De a sonkatekercsem alapján csinálhatsz úgy is szendót, hogy két salátalevél van a kenyér helyett(én már kaposztalevéllel is csináltam).
Vihetsz turmixot is. Gyümölcsöket, zöldségeket lepürésítesz kevés tejjel vagy joghurttal, fűszerezed bármivel(kedvencem az alma-narancs-citrom-fahéj-méz meg a banán-joghurt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!