Nagyon kövérnek érzem magam, sokszor nem tudom megállni az evést. Mit tehetnék?
Nagyon idegesít,hogy testes vagyok,a combjaim összeérnek.Edzek minden nap fél órát minimum,és megpróbálok minél kevesebb szénhidrátot enni,de fogalmam sincs,hogyan kellene étkeznem.Néztem már utána neten is,de nem tudom,hogy pl. mit vihetnék az iskolába,hogy ne legyek egész nap éhes,mert ilyenkor koncentrálni sem tudok,csak az evés jár a fejemben.Általában mindig szendvicset viszek,félbarna kenyeret vagy zsömlét. 6-7-8 óráim is vannak,és sokszor nem bírom ki egy zsömlével.
Milyen étrendet tanácsoltok?Miket ehetek,miket nem?
14/L, 150 cm,45 kg.
Testes? Husis? Ne már.
Normális a súlyod.
A comb összeérése nem a testsúlyodon múlik. 160 centihez 44 kiló vagyok, és igen, összeér a combom. És még csak x-lábam sincs. Egyszerűen ilyen. Kit érdekel? Erős, szálkás, egészséges a testem. Ennyi.
Mozogj sokat, egyél egészségesen (nasik, csoki, üdítő kimarad) semmi egyéb teendőd.
Ne félj a szénhidrátoktól, a zsíros ételek azok amiktől híznak az emberek. Sokan diétáznak úgy hogy lecsökkentik a szénhidrátot és megemelik a fehérjét amit általában állati eredetű "ételből" visznek be ez egyáltalán nem egészséges. Az emberi szervezetnek a legtöbb arányban szénhidrátot kéne fogyasztani hogy normálisan működjön. A gyümölcsök erre kiváló megoldások.
De nyugodtan ehetsz rizst krumplit tésztát, ezeknél a szósz ami tele van zsírral vagy az állati eredetű termékek az amiktől híznak az emberek.
Alacsony szénhidráttartalmú magas fehérjetartalmú diéta eredménye a falásroham vagy a fáradság, ezért van annyi sikertelen diéta, mert ez van a köztudatban. A húsipar jól reklámozza magát. Nem tudom hogy miért hiszik azt az emberek hogyha fehérjét zabálnak lefogynak, csakmert abból épül fel az izom HA sportolnak is DE nem kell túladagolni, nem attól nő az izom hanem az edzéstől. ..csak a józan ész kéne.
#4-es akkor viccből fogytam 30kg-ot a finomított szénhidrátok JELENTŐS csökkentésével,miközben szalonnáztam,teperőztem és fenékig merültem a pörkölt-kolbász-disznósajt kombóban.:)
A köretek salátákból és savanyúságokból álltak.Mellette sok folyadékkal és MÉRSÉKELT többlet mozgással.
Nem varázslat ez csak nem szabad visszatérni a régi kerékvágásba,ami a bajt okozta.
pörkölt-kolbász-disznósajt kombó:DDDDDDDDDDDD
Te aztán nagyon egészségesen fogyhattál le.. konkrétan a vitamin és az energia hiánytól. Gondolom nagyon élvezetes volt közbe sportolni meg minden.
Én elkezdtem egészségesen táplálkozni, nem azért, mert fogyni akartam, de annyi energiám volt, hogy muszáj volt valamit sportolnom és ez az érzés csodálatosan feltölti az embert:) Aki egészségesen eszik, főként feldolgozatlan és teljes értékű nyers ételeket tökmindegy mennyit eszik nem fog elhízni. Nekem van hogy napi 3000kcal simán lemegy a kemény 50kg-mal. Hát aki a fárasztó kalóriaszámolgatásokkal szeretne lefogyni, hát hajrá az ő döntése, de nem hogy élvezni nem fogja, utálni fogja az egész diétát és a fogyókúrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!