Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Motiváció diétához?

Motiváció diétához?

Figyelt kérdés
Semmi motivációm nincs,és minden nap sutit csokit mekit eszek CSAK.
2018. febr. 17. 09:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Hajrá!
2018. febr. 17. 09:58
 2/8 anonim ***** válasza:
46%

tegyél a hűtőre olyan képet magadról ami nagyon előnytelen rólad, illetve olyat is, amin egy olyan alkatú van, amit ki tudnál magadból hozni.

Másrészt felejtsd el az ilyen süti-csoki stb kajákat. Nassolni lehet másképp is és nem csak szemetet eszel.

Ha csak a kajádra figyelsz oda, már az is sokat számít.

Nem kell hiper-szuper diétás cuccokat venni, csak annyi, hogy a fehér lisztből készültet cseréld le teljes kiőrlésűre. A fehér cukrot barnára vagy egyéb jobb alternatívára(eritrit, stevia stb). Rántás helyett simán süsd ki a húst olívaolajon.

Köretnek meg jók a párolt zöldségek, édesburgonya.

Ezek tényleg nem nagy dolgok, de sokat jelentenek.

Másrészt a lelked is tedd helyre. pl miért zabász állandóan csokit meg sütit?

Amíg lelkileg nem vagy rendben, addig ne is várj csodát se.

2018. febr. 17. 10:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Sokmindentől függ.

Mekkora a túlsúlyod? Zavar-e? Van-e valami konkrét célod?

Nekem kb. 15 kg plusz volt, amikor nekiálltam diétázni. Sosem voltam elégedetlen az alakommal, csak egyszerűen nem akartam, hogy egy nap arra ébredjek, hogy az a +15 "észrevétlenül" +30 lett:( - Minthogy az a 15 is lassan jött fel.

A mérleg motivál.

2018. febr. 17. 10:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Aminek átadta magát az ember, ahhoz hozzászokik és megbékél vele. Ezután már úgy látja az előbbi ellenállni akarást, mint a távoli gyermekkort!
2018. febr. 17. 11:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy kötelező a motiváció, én sem érzem, hogy lenne... Attól még lehet fogyni, csak lakj jól kevesebb kalóriával, mint amennyit elhasználsz. Ehetsz bármit, erre sincs szabály. Legfeljebb nem fog menni, ez változó... De ha mozogsz, az sokat tud segíteni.
2018. febr. 17. 13:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Tükör 😁
2018. febr. 17. 13:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem anno elég volt annyi is, hogy nem akarok dagadt szrdarab lenni, mi más kell még?
2018. febr. 18. 18:51
 8/8 anonim válasza:

Szia! Pont nemrég olvastam erről egy cikket, amiben van pár jótanács, hátha segít: [link]

Hajrá, a Mekit hanyagold! :)

2018. febr. 20. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!