Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Felsorolnátok reggeliket és...

Felsorolnátok reggeliket és vacsorákat diétához?

Figyelt kérdés
Én általában rizskenyeret, túrót, tükörtojást, salátát szoktam enni, de csak ennyit és nincs más ötletem, hogy miket lehetne még enni. Szerintettek?

2018. jan. 21. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Reggeli: sütőben sült zabkása, egyéjszakás zabkása, házikészítésű zabkeksz, omlett, rántotta, tojáskrémes vagy tonhalkrémes kenyér.

Vacsi: tükörtojás, saláta sonkával és kevés sajttal, humusz zöldségekkel, kőrözött uöldségekkel. Én mostanában ezeket szoktam enni.

2018. jan. 21. 19:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Tejtermékek, tojásételek, zabpehely és cukrozatlan müzlifélék, gyümölcsök, olajos magvak, tk/ch csökkentett kenyérféle, sonka, sajt, felvágott féle, zöldségek, turmixital
2018. jan. 21. 19:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Reggelire tojás sonkával, tükör, omlett, főtt, lágy, buggyantott...

Vacsorára én zsírszegény túrót és joghurtot szoktam enni (bekeverem fele-fele túró és joghurt, és kedvemnek megfelelően vagy sósan, zöldfűszerekkel, borssal, mustárral eszem, vagy édesen, édesítővel és fahéjjal, pár szem friss gyümölccsel.

2018. jan. 21. 19:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Reggeli:zabkása sosan vagy édesen,tojás bármilyen formában,fehérjekenyér,vagy rozskenyér

Vacsi:grillezett camambert,vagy más grill sajt,ha szereted tofu is mehet,turo,tojás,sok sok zöldség,chillis pulykadarált husi megcsinálva rakottasan valamilyen tetszöleges zöldséggel ami nem krumpli😃

2018. jan. 21. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:
sajt, virsli
2018. jan. 21. 21:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Cézár saláta, én sokszor eszem ezt, csirkével vagy hallal is szoktam, sok zöldséggel
2018. jan. 22. 07:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Amiket felettem írtak + én most fedeztem fel a sovány túróból és light margarinból készült kőrözöttet (+ van benne persze: só, őrölt paprika, köménymag). Puffasztott cuccokkal tök jó reggelire.
2018. jan. 22. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!